Nové webhostingové služby

07.03.2005 13:48

Na Slovensku vznikol nový freehosting, nový neobmedzený webhosting a custom hosting. Už sa nemusíte prispôsobovať nevýhodným balíčkom, ktoré vám určujú hranice, za ktoré nesmiete prejsť so svojim webom. Odteraz si môžete naklikať, koľko zaberá vaša stránka, koľko potrebujete mailov, jednoducho vyladiť si webhosting podľa svojich predstáv a znížiť svoje náklady. Alebo využiť neobmedzený webhosting, kde dostanete všetko.

Porovnajte tieto tri webhostingové služby s inými a uvidíte rozdiel:

CustomHosting.sk - vlastný webhosting

Webhosting už od 15 Sk za mesiac. Je určený pre malé stránky, ktoré napriek tomu potrebujú kvalitu a profesionálnosť. Ak už máte stránku hotovú, jednoducho si môžete zistiť koľko miesta zaberá, alebo koľko mailov potrebujete. Následne si naklikate potrebné kapacity, vypočíta sa vám cena a zistite, že ste ušetrili desiatky percent za platbu webhostingu. A za takú malú sumu také kvalitné služby nedostanete nikde inde.

UnlimitedHosting.sk - neobmedzený webhosting

Webhosting, ktorý uspokojí aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Za 2400 Sk na rok, môžete využívať neobmedzené miesto, stovky mailov, subdomén a databáz. K dispozícii máte perfektné štatistiky zdarma.

FreeWeb.sk - kvalitný freehosting

Ste mladý, neziskový a máte zaujímavé myšlienky, projekty alebo webstránky, ale nemáte na platený webhosting ? FreeWeb.sk vám zdarma dodá všetko, čo potrebujete na realizáciu a chod vašich snov.

Všetky tri webhostingy obsahujú kvalitný webadmin na správu vášho konta ( demo.websupport.sk ), perfektné štatistiky, vďaka ktorým môžete optimalizovať svoje stránky ( webmonitor.sk ) a neuveriteľne tak zvýšiť ich návštevnosť. Zároveň obsahuje najmodernejšie technológie (php5,mysql 4.1, wap ...) a všetko čo potrebujú úspešné webové stránky. Vysoká stabilita a rýchlosť sú samozrejmosťou. Stovky spokojných zákazníkov, desiatky partnerov a niekoľkoročná prítomnosť na trhu sú garanciou.

Takéto kvalitné webhostingové služby Vám už štvrtý rok prináša firma WebSupport, s.r.o. ( www.websupport.sk ).websupport.sk