Blackhole session #4 review

04.04.2004 16:23

26.3 sa konala pre-session na ktorej som zial nebol, takze to zreferne niekto kompetentny napr. stanojr ;

27 sme sa stretli okolo 14:30 na lugcone kde bhole popisoval genialne zaludocne pochody ktore mu ostali ako spomienka na pre-session :). Po prechodeni celej FRI sme sa konecne odhodlali ist nehorazne chlastat a MHDckou sme sa teleportovali ku zeleznicnej stanici. Bhole bol nejaky hladny a tak sme isli na pizzu do miestneho podniku aj s met metom. Zazili sme tam par haluzi a isli sme pit do migi.

Okolo 18:00 sme dorazili do pubu a dali prvy round piviska. Za nevelku chvilu prisiel SPK (#talk) a s nim sme sa zacali rozpijat. Onedlho dorazila posila - stanojr, dobso, dominee, binary, maniac, zyx (+ nejake dve zienky ktore neznam... sorry), CruX (#talk), alby (#talk), woody, v92 ... a mozno aj niekto iny ale to som nejak neregistroval. Ochlast bol v plnom prude a v tom prisiel taky mily pan s nickom Fido (btw: niektori ucastnici sessny si mysleli, ze je to cop... total paranoia).

Potom prisiel ujec stano s jeho troma promile a hystorkou ako stretol sefa SuSE linuxu ;) dobso si z neho robil brutal haluz... Stano zacal balit binary a to bolo uz aj na mna vela a tak som si dal dalsi bier. Hodil som diskusiu s CruXom a SPK o hardware shapingu a p2p bordeli na sietach ... popri tom sa drinkli dalsie pivsony a nalada zacala stupat, medzicasom isla jedna skupinka niekam do prdelovic ale mna to moc netrapilo. Po asi hodine dosli spat (cas som meraz vycapom piva) a uz tam len tak posedavali a pili ako bez duse.

Bhole pripravil sutaz o triko blackhole.sk. Podmienky boli jednoduche, kto sa najviac najebe vyhrava ! Kedze ujec stano prisiel uz najebany samozrejme to s prehladom vyhral ;). Potom zacal robit rozne eroticke tance na bare. (dobra haluz bola ked si po dlhom case vsimol ze to nie je hysteracke triko :)).

O 1:00 AM nas pomaly a takticky zacali vyhanat z migi a tak sme sa pobrali prec.

Celkom fine potom bola post-session na ktorej to bolo riedke (bhole,genius, met met,stanojr, binary, *strateny*WooDy, dobso,v92) sedelo a stalo sa na Zilinskej stanici - ten taky utulny vyzierak. Pila sa borovicka... a chcalo sa za extremnych podmienok ;

Okolo 2:00AM bholov ocik zaviezol kvetinky na intraky (za co mu dakujeme !) a nas domov. Tod koniec bhole session.

DODATOK:
nafotilo sa kopec fotiek, na ktore neskor pridame linky.
ano, je pravda co ste poculi binary aka a zubata bola rozbita.
ak ma niekto nejake namety, postrehy, fotoze, prosim napiste k clanku vo fore, alebo mailnite na genius(at)meli.sk, dik

UPDATES:
Fotogaleria - http://hysteria.sk/binary/gallery/view_album.php?set_albumName=lugcon-ZA...
Thanx to binarygenius