SIS vs. Lekári

27.04.2006 20:26

Zase je na Slovensku veselo. Uz nie len koli NBU ale uz aj lekari a SIS.
Slovenská informačná služba odmieta obvinenia štrajkového výboru lekárov, z toho že vedenie výboru na nariadenie Mikuláša Dzurindu monitoruje, sleduje a odpočúva.

"Celé je to vymyslené. Premiér nemá ani kompetenciu nariadiť takúto akciu," uviedol pre TASR hovorca SIS Vladimír Šimko. Podobne reagoval aj hovorca premiéra Martin Maruška, ktorý označil obvinenia štrajkového výboru za úplné nezmysly, ktoré sa komentujú samé.

S obvinením prišiel na dnešnej tlačovej konferencii člen štrajkového výboru Fakultnej nemocnice s poliklinikou Bratislava Tibor Bárta. S plnou vážnosťou prehlásil, že SIS na základe určenia premiéra Mikuláša Dzurindu sleduje a odpočúva vedenie štrajkového výboru. Vyhodnocované majú byť údajne všetky e-mailové a sms-kové správy.

Štrajkujúci získali tieto informácie potvrdené z rôznych zdrojov. Bárta zároveň vyslovil podozrenie, že pre "niekoho" je veľmi dôležité dostať sa ešte pred voľbami k stámiliónovým majetkom v zdravotníctve.

Ak ste citali knihu Kocurkovo, musi Vas napadnut len jedna vec. SLovensko a kocúrkovo je to isté. Sme to mi za krajinu.....

    • afery vetsi nez u nas :) 06.05.2006 | 18:04
      damien   Návštevník

      afery vetsi nez u nas :)