Volame zadarmo, alebo EUROTEL

27.12.2001 16:53

Urcite kazdy z vas uz pocul o \"super akcii\" mobilneho operatora EUROTEL. Ked 24.12 bol taky super a dovolil volat ZADARMO. Neviem kto je marketingovym sefom eurotelu, ale musi dobre poznat slovensku povahu. Samozrejme siet bol pretazena, nedalo sa nikde volat. Ani zachranku !!!

Ked mi prisla na mobil sms_ka, ze 24.12 mozem volat zadarmo, bol som v celku rad. Ale hned sa mi vynorila otazka, bude sa vobec dat niekde dovolat ? Potom som postretaval par ludi ktory boli cely radi, ze mozu volat zadara. Uz si planovali, ako budu cely den kecat s ostatnymi. Uz vtedy mi bolo jasne, ze 24.12 sa nikde nedovolam.

Zobudil som sa rano 24.12 a zapol som si mobil. Chudacik moj ani nemohol najst siet. Najskor som sa zlakol, pretoze raz som uz mal takyto problem a mobil som musel ist vymenit. Ale hned som si spomenul ze tu mame vianoce. Okolo obeda som chytil siet. Idem zavolat spoluziakovi samozrejme nedalo sa nikde dovolat. Nedalo sa dovolat ani zachranka. Ani *30. Proste nic. Keby niekto bol vtedy havaroval, zapadol s autom do snehu. Keby sa hocikomu stalo nieco zle a mal by pri sebe mobil. Bol by mu nanic. Vec, ktoru si clovek zaobstara, aby mohol byt stale \"dostupny\" stratila svoj ucel. A mohla ho stratit v ten najhorsi okamih. Nastastie zachranku som nepotreboval. Preco bola siet vlatne nedostupna ? Kazdy kto volal, volal asi cely den. Podla dobreho slov. prislovia, ked zadarmo nech aj roztrhne ;).

Eurotel to samozrejme musel vediet. Myslite si zeby sa nejako staral, aby siet taky napor vydrzala ? Dobre vedel kolko ludi sa moze dovolat, kolko na tom prerobi. A pritom ake meno si u \"prostych\" ludi vybuduje. Ked som sa dozvedel, ze z eurotelu sa bude 24.12. volat zadara, hned kazdy kto mal Globtel hovoril (nadaval), ze aj on by mohol urobit taku akciu a pod. Po krachu tejto akcie vsetci Globetaci zasa hovorili aky su radi ze nemaju takeho operatora ako Eurotel.

Ano. Eurotel to \"posral\" na plnej ciare. Ale on urcite o tom vedel. Ved kto by nepoznal slovakov. Nechcem nejako urazat slovensky narod. Urcite to plati viac ci menej pre kazdeho cloveka na svete. Ale preco, ked je nieco zadara, musi sa to hned rozkradnut, rozbit, pouzit do poslednej kvapky krvi ???

Lepsiu taktyku zvolil slovensky (nemecky) telekom. Nedal volanie zadarmo, ale iba za polovicne ceny. Samozrejme na tych co maju internet vobec nemyslel a im nijaku zlavu neposkytol. Ved jasne, ked cusime ako sliepky mozu si s nami robit co chcu. Narazam aj na dalsie zdrazovanie. (comu sa budem venovat v inom clanku).

Dopocul som sa, ze Eurotel chysta taku istu akciu aj na Silvester. Som zvedavy, ako to vyriesia alebo to nechaku len tak. Ako byva na slovensku zvykom.

tento article je skor navrh na diskusiu. preto som zvedavy na vase nazory ohladne tejto akcie. pripadne vase skusenosti pocas tejto akcie.

doztelefonovania priateliamis0 truban