Otvorený softvér vo vede a vzdelávaní

01.02.2008 16:00 | Články | Tlačová správa
Pozývame vás na jednodennú konferenciu Otvorený softvér vo vede a vzdelávaní, ktorá sa po druhý krát uskutoční 7.februára 2007 v Bratislave. Na konferencii odznie 14 príspevkov o použití OSS na školách od prvého stupňa po univerzity.
Ak je pre vás Bratislava dostupná, príďte sa pozrieť, kto a čo v tejto oblasti robí. Možno sa stretnete s ľuďmi s podobnými záujmami a domov si donesiete inšpiráciu. Očakávame neformálne diskusie v zákulisí a ich pokračovanie večer pri pive alebo kofole na neoficiálnom pokračovaní v jednej z bratislavských krčiem.

S touto témou úzko súvisí aj stránka sk.openacademy.eu, ktorú sme oficiálne predstavili pred rokom práve počas prvého ročníka našej konferencie. Teraz stránka dostala nový vzhlad a pribudlo množstvo nového materiálu. Možno vás zaujmú nápady a diskusie o študentských prácach a otvorenom softvéri volne prístupných študijných materiáloch šírení Openoffice.org a formátu ODT či rôzne manuály a návody, z ktorých mnohé vznikli ako semestrálne študentské projekty.

Detaily o čase a mieste konania konferencie nájdete na http://sk.openacademy.eu a v programe .

Ak by ste chceli pomôcť s propagáciou akcie, program vytlačte a zaveste na nástenku. Alebo o našej akcii upozornite mailom ďalších.

Tešíme sa na stretnutie.

Michal Kaukič a Miloš Šrámek, organizatori
    • chybicka 02.02.2008 | 19:09
      Avatar Fero Volár mac OS, Ubuntu  Používateľ
      skuste si skontrolovat linky, lebo niektore smeruju na linuxos.sk namiesto sk.openacademy.eu
      • Re: chybicka 02.02.2008 | 20:19
        Avatar Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko  Administrátor
        dik, opravene :)
        Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte