Opera a mailto, downloader, kontrola pravopisu

Sekcia: Aplikácie & Desktop 10.03.2008 | 16:09
Avatar Pavol XV U910-32b (Ubuntu 9.10 32bit)  Používateľ
Ahoj skusam operu (doteraz firefox) a potrebujem poradit ako nastavit aby mi fungoval prikaz mailto v Nastroje->Nastavenia->Pokrocile volby->Progrmy je mailto kde nastavim klient:tunderbird, parameter: [%t] ale sa mi otvori iba klient tunderbird a nie pisat novu postu kde prijmatel bude vyplneny z mailto. Ako nato, kto poradi? Kde aj v buntu mam nastaveny ako vychodzi email klient thunderbird.

A este by som potreboval vediet ako nastavit aby som si mohol vybrat pri stahovani suborov ci chcem stahovat operou alebo nejakym downloaderom ci uz DX4 alebo Gwget (vo firefoxe stacilo nainstalovat FlasGot).

A este manapadla jedna vec, podporuje operakontrolupravopisu?
<o> http://zaweli.yw.sk/ Pavol XV
    • Re: Opera a mailto, downloader, kontrola pravopisu 10.03.2008 | 21:10
      Dulo   Návštevník
      keď máš naištalovaný aspell tak kontrola pravopisu funguje priamo v opere mailovom klientovi. myslím že opera ti stiahne všetko načo prepínať
      • Re: Opera a mailto, downloader, kontrola pravopisu 11.03.2008 | 07:24
        Avatar Pavol XV U910-32b (Ubuntu 9.10 32bit)  Používateľ
        Len vysvetlim ze naco potrebujem downloader. Ja mam dost pomaly internet takze ked zacnem nieco stahovat tak nemozem pracovat dalej inak z internetom. Preto DX podporuje obmedzenie rychlosti stahovania takze si nieco necham aj na pracu s internetom. A za dalsie dokaze aj prerusit a neskor spustit stahovanie a tu funkciu vyuzivam tiez casto.
        <o> http://zaweli.yw.sk/ Pavol XV