openwrt router

Sekcia: Ostatné 27.12.2008 | 22:38
miso   Návštevník
Ahojte uz nejaku dobu rozmyslam nad kupou nejakeho takehoto zariadenia. Mate snim niekto nejake prakticke skusenosti? Zaujima ma hlavne realny vykon. Aky load spravia torrenty? Aky load spravi usb mass storage? Aka je realna priepustnost pri trafficu charakteru torrentov? Co sa podla vas oplati najviac kupit? Je tam nejaky hard bootloader alebo staci raz zle flashnut a mozem ho zahodit alebo pajkovat?
    • Re: openwrt router 27.12.2008 | 22:49
      Avatar Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT  Používateľ
      Mam prakticke skusenosti s Asus WL500g, WL500gx a WL500gP, Linksys WRT54GL. Mass storage nie je ziadna slava, pouzivam len na rsync, torrenty som vobec neskusal. Vsetky zo spomenutych routrov maju recovery mod, takze sa netreba nicoho bat a da sa smelo experimentovat.
      Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
      • Re: openwrt router 28.12.2008 | 22:26
        miso   Návštevník
        Diky
        Vedel by si napisat nieco viac o mass storage? Napriklad prenosove rychlosti load na cpu... Oplati sa priplatit si za viac ram a rychlejsie cpu? Co povazujes za optimum?