Openoffice nema ikony pri niektorych temach

Sekcia: Aplikácie & Desktop 06.03.2010 | 23:02
Speed   Návštevník
Ahoj. Nenasiel som nikde nic ohladne tohto.Ani ziadny theme creator pre ubuntu 9.04. Teraz mam temu na ubuntu taku aku chcem ale vypadli mi ikonky v openoffice ktore su napriklad na zarovnanie,riadkovanie textu a podobne.Na miesto ikon ukazuje len text co to spravi ale to vsak nieje ono. V openoffice v nastaveniach sa to prepnut neda pretoze tema asi nema neaky subor ktory udava ako maju ikony vyzerat.Pri zakladnych temach to nerobi ale vsetky su svetle :-( a to dost taha oci hlavne po tme.Robi to aj pri dost vela temach ktore su z netu.Tak nevie niekto pls ako by sa to dalo do temy doplnit? Alebo aky je editor na linuxove temy? Mam ubuntu 9.04.Za akekolvek rady dakujem..
    • Re: Openoffice nema ikony pri niektorych temach 06.03.2010 | 23:09
      Speed   Návštevník
      Este ps: Ubuntu 9.04 Gnome
      • Re: Openoffice nema ikony pri niektorych temach 07.03.2010 | 16:19
        Avatar Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable  Používateľ
        no mylsim ze ubuntu samo o sebe obsahuje nejake tmave temy DARK LOOKS, a NEW WAVE je tiez tmava myslim, no osobne som sa s nicim podobnym nestretol, v OOo je myslim tiez moznost menit temu (alebo len farebnu schemu) pozri v nastaveniach OOo
        Linux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
        • Re: Openoffice nema ikony pri niektorych temach 07.03.2010 | 18:12
          Speed   Návštevník
          Tak zistil som ze ikony vypne hned ako dam farbu okna na pozadia na ciernu.A to aj pri zakladnych temach,ktore linux obsahuje.Ak ju vratim na bledsiu farbu ikono v OO opet naskocia.Ma linux neake rozpoznavanie "nocneho rezimu" alebo nieco podobne?Mohlo by to robit aj to koli tomu ze v noci by tie ikony mohli svietit do oci tak ich radsej vypne.Farebne temi v OO specialne som zatial nenasiel.
          • Re: Openoffice nema ikony pri niektorych temach 07.03.2010 | 19:52
            Avatar rolec Archlinux, Ubuntu  Používateľ
            open office ma defaultne nastavene autorozpoznanie high-contrast modu, co bohuzial robi bordel s tmavymi temami ktore povazuje za vysoko kontrastne... moznosti na "opravu" su:
            3.2+
            -vypnut tools->options->accessibility->automatically detect high contrast mode of operating system
            3.1 a nizsie(bohuzial je dany prepinac nefunkcny)
            -doinstalovat balik hicolor-icon-theme vtedy sa zobrazia ikony v hicolor rezime(ale ostane pripadny problem s grafmy atd)
            -skusit tento navod bohuzial nie vzdy funguje
            :(){ :|:& };:
            • Re: Openoffice nema ikony pri niektorych temach 07.03.2010 | 22:34
              Speed   Návštevník
              Tak uz som to vyriesil. Nakoniec som v synaptic-u ked som zadal "openoffice icon"nasiel nieco ako hight contrast openoffice a po tom, co som to nainstalovat pridali sa v tmavej teme trochu ine ikony ale su tam :-).Tak pani dakujem za rady ...