Need for speed world vo WINE

Sekcia: Aplikácie & Desktop 07.07.2011 | 20:09
jano   Návštevník
Obraciam sa na vás milá slovenská linuxová komunita dúfajúc, že nájdem odpoveď ako rozfahčiť túto hru na linuxe pod wine is not emulator. Keďže je táto hra zadarmo, určite sa medzi vami nájde niekto kto túto hru rozfahčil a hráva ju pod linuxom.

na stránke http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=20659 píšu že im to ide..nejde...ide...nejde som z toho zmentený. Použitím toho návodu (dotnet20 a ie7) som dosiahol iba to že mi hra nazačiatku vypíše, že servery sú offline.

Ja som použitím winetricks doinštaloval zopár vecí(corefonts,d3dx9_26-43,mfc40,mfc42,mono26,vcrun2008,wininet),potom som hru nainštaloval, data súbory som skopíroval už z nainštalovanej hry,takže sa mi nesťahovali z internetu ale len overovali, hra sa spustila aj som ju hral,žiadne chyby grafiky, všetko šlapalo. Avšak na moje prekvapenie,druhý krát spustiť hru už nejde, v konzole sa žiadny chybový výpis, iba error okienko: "There has been an error starting the application. please contact Customer Support if the problem persists." Takže som zopakoval celý postup odznovu a zas to isté,prvý krát všetko šlape a potom už nejde nič.
    • Re: Need for speed world vo WINE 11.07.2011 | 15:22
      Avatar bedňa LegacyIce-antiX  Administrátor
      Toto píšu na WineHQ

      Because of GameLauncher updater does not work,i copy this files from Windows machine.

      GameLauncher runs only once and game re-installation does not help.I deleted wine prefix from home folder and reinstall mono26 and game again.
      Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org