FB - problem. Existuje riesenie?

Sekcia: Ostatné 06.01.2012 | 03:29
Avatar [zmazany_uzivatel]   Používateľ
zdravim Vas,

davnejsie som dostal od kamarata na FB pozvanku, spam. Podmienka bola, aby som LIKE-nut jednu FB page, ktora ponukala vyhru iPhone. Tato stranka ma stale zamoruje (na mojej domovskej stranke facebook.com) spamom.

po case som si robil som cistky a mazal z profilu vsetky zbytocne FB stranky, ale tato spominana zmazat nejde.
Standardne (a dost na chuja) to ma FB urobene tak, ze ak si chces stranku zo svojho profilu zmazat, musis ist na konkretnu stranku a v lavom menu zvacsa pri pate kliknut na Textovy link "nepaci sa mi tato stranka".

Problem je, ze tato FB STranka ma neodkazuje na svoju domovsku stranku, ktora by mala byt na facebook.com, ale namiesto toho ma odmigruje von, na nejaky francuzsky bordel (http://retard.forumgratuit.fr/h1-les-100-000-premiers-participants-gagneront-un-iphone-4).

Iste, existuje velmi jedoduchy sposob ako spam nedostavat, a to tak, ze zvolim moznost, aby sa mi tieto spravy neukazovali. Mozem poslat upozornenie na SPAM. Tieto moznosti vsak neriesi problem: Ako zrusit LIKE tejto stranky?

Skusal som hladat v HELP CENTER, ale nasiel som tam akurat jedno velke a este k tomu aj gulove :-(

info:
- screenshot;
- ak si pozriete moj profil na fb, scrollnete dole, medzi filmami je sa zobrazuje tato stranka - ak tam nahodou nebude, skuste refreshovat stranku dovtedy dokym sa nezjavi (link na moj fb najdete pod tymto prispevkom - v podpise)

Viete mi poradit ako na to? dakujem
    • Re: FB - problem. Existuje riesenie? 06.01.2012 | 03:42
      Avatar m4jkl   Používateľ
      hmm, ked si das editovat svoj profil a kliknes niekde na zaujmy, tak by si tam mal vidiet ikonku tej stranky. len ju skus oznacit (klikom lavym) a stlacit del na klavesnici.
      • Re: FB - problem. Existuje riesenie? 06.01.2012 | 04:10
        Avatar Stanislav Hoferek Greenie 18.04  Používateľ
        môže sa tam tiež nachádzať bežné X na odstránenie.

        btw Tomáš, prečo tam vlastne nedáš report na spam? Neviem, či to kompletne odstráni Like, no budeš mať od toho aspoň pokoj a to je to hlavné, alebo nie? Ak chceš, môžem sa ti v tom zahrať, ak mi dáš na mail prihlasovacie údaje.

        Ešte môže byť problém, že kliknutím na nejaké like klikneš zároveň na viac vecí like. A to vie pekne pomotať hlavu, kým sa z toho všetko vyhádže...
        • Re: FB - problem. Existuje riesenie? 06.01.2012 | 13:47
          Avatar m4jkl   Používateľ
          myslim, ze tam ziadne X nie je... prave vcera som na to pozeral... totalne neintuitivne. ta ikonka sa da sice akoze presuvat tiahnutim mysi, lenze tam nie je ziaden kos... a ten DEL (wtf?) skutocne fungoval... hrozne.
      • Re: FB - problem. Existuje riesenie? 06.01.2012 | 15:42
        Avatar [zmazany_uzivatel]   Používateľ
        @m4jkl: vidis, to ma nenapadlo - a fakt to funfuje. Problem vyrieseny! ;-) Dakujem
        @Stano: spam report som uz skusal niekolkokrat, ale pokazde sa mi to objavilo znova.

        cely FB je hrozne neprehladny, ako s tymto mohli ovladnut svet, tak to nechapem.

        Dakujem za rady, chalani!
        • Re: FB - problem. Existuje riesenie? 06.01.2012 | 16:25
          Avatar Stanislav Hoferek Greenie 18.04  Používateľ
          FB, Pokec a neviem čo všetko - je nedokonalý bordel, ako obľúbený :) Neviem koľko rôznych projektov už prišlo s tým, že ponúka niečo navyše, napríklad zadarmo tie veci, ktoré sú inde platené. Ale kým je tam minimum ľudí, tak to nemá zmysel.