E17(enlightenment) cierna obrazovka

Sekcia: Aplikácie & Desktop 29.03.2014 | 10:41
3xc   Návštevník

Ahojte.

Z dôvodov nezmyselnej cesty GNOME som začal hľadať alternatívy a ostal som pri Enlightenment 0.17 (aka E17). Už som bol taký spokojný keď som si to nastavil podľa svojich predstáv a dlhšiu dobu som to už aj používal. Keď tu zrazu sa mi po prihlásení do E17 čierna obrazovka začala objavovať. Zobrazí sa nejaký E17 loading screen a potom ostane "čierno". Kedže viem klávesovými skratkami spustiť povedzme terminál, takže si viem overiť, že len zobrazovanie ako také sa pokazilo a na pozadí aplikácie bežia. Je mi jasné, že po vymazaní ~/.e sa mi vyresetuje config a všetko zas bude fungovať, lenže moja nastavenia budú fuč. Takže potrebujem nejaký rozumnejší nápad.

Vďaka za nápady.

    • RE: E17(enlightenment) cierna obrazovka 29.03.2014 | 10:46
      Avatar 3xc   Návštevník

      Už počas toho, ako mi nešiel váš web na to prišiel. Možno táto informácie bude ešte dakomu k úžitku. Stačilo vymazať config, zrejme to bude config od compositera.

      rm ~/.e/e/config/standard/module.comp.*

    • RE: E17(enlightenment) cierna obrazovka 19.04.2014 | 22:01
      Avatar 3xc   Návštevník

      Ešte sa vám môže stať, že pripojíte svoj PC na HDMI a nastavíte povedzme full HD a potom sa neskor pripojíte na monitor, ktorý také rozlíšenie nezvláda. V tom prípade je potrebné zistiť v ktorom(ktorých) zo súborov sa nachádza config pre dané rozlíšenie povedzme 1920 pre full HD. Bude to jeden so súborov ~/.e/e/config/standard/e.*.cfg, potom tie súbory stačí vymazať.