vlastne Control Center

Sekcia: Programovanie 16.01.2006 | 19:12
skywaker   Návštevník
Som uzivatelom linuxu a nejako ma to dohnalo az ku programovaniu. Robim v cecku a pouzivam kniznicu allegro a masking. Rozhodol som sa ze vytvorim Control Center pre linux, ktory nebude zavisli na distribucii a taktiez na knizniciach ako je gtk+ ci qt. moj projekt sa vola VACUUM a oficialne stranky som na rychlo zbastlil takze este ani nie je uploadnuty tar.gz archiv prvej release verzie ovsem ak by niekto mal zaujem tak mi odpiste na (vesi.lukas@post.sk) a ja ho tam cim skor dam. tie stranky su: www.vacuum-europe.szm.sk, dakujem za pochopenie a vaznym zaujemcom o pomoc dakujem. (momentalne robim na freebsd takze sa projektu venujem menej ale to ... sa zmeni) lukas s PO.
    • Re: vlastne Control Center 13.01.2006 | 13:56
      azurIt   Návštevník
      'POuzivatelom linuxu' a nie 'uzivatelom'
      • Re: Re: vlastne Control Center 13.01.2006 | 18:44
        Avatar dobinko Slackware 10.2, Ubuntu 5.10, G  Používateľ
        Prečo, ja si Linux UŽÍVAM. takže som užívatelom Linuxu..... :-) Sa tešímä.....
    • Re: vlastne Control Center 16.01.2006 | 17:47
      Avatar Frantisek Klabzuba Debian  Používateľ
      Niesi sam http://simpletoolkit.sourceforge.net/ - je to toolkit, zatial taky zaklad napisany v C/C++, komponenty ako tlacitka a spol su objekty, vedlajsim produktom je desktop, viac-menej zalozeny na QVWM window manazeri... :D - ziadne GTK, ziadne QT, proste ciste Xlib, obrazky volitelne cez imlib2 alebo standardny libxpm :) - demo (so vsetkymi komponentami) linkovane so statickou kniznicou ma 70kB :) - zopar pozicanych Motif hintov :)) - momentalne uz asi 2 mesiace nosim po kapsach "midnight snapshot" tretej beta verzie kde je plno vylepseni (dialogove okna,edit,...) ale nikto sa mi zatial neozval takze ho este nevynasam... :( - A tiez v tom vyrabam take veci ako "Vytvorit zastupcu na ploche" a podobne srandy, zatial mam doma spravene: Nastavovanie hlasitosti, Indikator hlasitosti a klavesnice, Prepinanie klavesnice, Napoly rozrobeny indikator posty, rozrobeny exit dialog a par dalsich demo programov... - momentalny stav: teraz nemam cas to vyvijat, asi 1 mesiac som nenapisal ani ciarku kodu... dvh p.s.: ospravedlnujem sa za moje vylevy, NO FLAME!
      • Re: Re: vlastne Control Center 16.01.2006 | 17:50
        Avatar Frantisek Klabzuba Debian  Používateľ
        Zabudol som ze... - to cele robim kvoli mojej vlastnej distribucii (ktoru prave teraz zliepam...) dvh
    • spojte sa :) 16.01.2006 | 19:12
      Avatar .LUCAS. Slackware, Debian  Používateľ
      Nebolo by lepsie keby ste sa spojili popripade este nasli niekoho a vytvorili spolocne nejaky kvalitny a rychlejsie vyvijani projekt ktori by mal aj perspektivu vacsieho rozsirenia?