navrh na vylepsenie fora II.

Sekcia: Ostatné 26.09.2006 | 18:25
Avatar Frantisek Klabzuba Debian  Používateľ
Ahoj. Vcera vecer sa mi prisnila tak zaujimava featura na vylepsenie tohoto fora. Aplikovane by to vyzeralo tak ze nedovoli postnut otazku ktorej predmet nema aspon tri slova. Vyhli by sme sa stupidnym otazkam typu "linux", "net", "pomoc". Ide o to ze do predmetu ludia vacsinou davaju otazky (mali by), niekedy oznamovaciu vetu. Ale podla mna nieje mozne zostrojit vetu ktora by mala menej ako 3 slova a ktora by doplnenim vhodnych slov stratila svoj povodny vyznam. Kazdu jedno alebo dvoj slovnu vetu je mozne doplnit na 3 slova tak aby mala minimalne rovnaky vyznam ako predosla. Priklady: "Aky linux" -> "Aky linux nainstalovat?" "Aky linux" -> "Aky linux mate?" "grub" -> "nastavenie grub" -> "ako nastavit grub" "grub" -> "stiahnutie grubu" -> "kde stiahnem grub" ... Vedla policka na predmet by mohlo byt cervenym ze otazka musi mat minimalne tri slova. Co vy na to? dvh
    • Re: navrh na vylepsenie fora II. 26.09.2006 | 18:02
      Avatar chembro   Používateľ
      otazkam typu "linux", "net", "pomoc" by si sme sa vyhli ale co ked bude otazka typu "linux net pomoc" . Nevidim rozdiel :). forum by malo byt rozdelene prv do kategorii ako je tomu na abclinuxu. A co sa tyka predmetu , tak vedla by malo byt cervenym , JASNE DEFINUJ PROBLEM. pripadne aby sa zabranilo opatovnemu polozeniu otazky tak by sa mali tomu co chce vytvorit temu ukazat pravidla odkial by bol nasmerovany na vyhladavanie vo fore.
      • Re: Re: navrh na vylepsenie fora II. 26.09.2006 | 18:25
        Avatar Frantisek Klabzuba Debian  Používateľ
        "linux net pomoc" - je jasne ze niekto ma v linuxwe problem zo sietou ale ked by tam bolo len "net" tak nieje jasne ci ma problem s netom, alebo nasiel na nete zaujimavu stranku alebo hlada stranku kde stiahnut linux alebo co.