notebooky pracujuce pod linuxom

Sekcia: Hardware a Drivery 19.10.2006 | 01:27
t   Návštevník
tuto temu zakladam, pre uvadzanie notebookov, ktore pracuju/nepracuju na linuxe a co na nich pracuje/nepracuje. Pripadne mozete uviest nejake linky poznamky ako ste rozbehali nejaky hw. takze moj desknote(standardne nema baterku,da sa povedat zlisovany desktop do tvaru nb): ECS iBuddie A901 distribucie: - Suse (9.2, 9.3, 10.0), gentoo, *buntu vsetko v pohode nadetekovalo okrem modemu --hibernacia ok --grafika ok (aj dual screen) opengl iba ciastocne (skoro vobec) :(, takze toto bez problemov, s-video ide hned po starte s hlavnou obrazovkou v pripade skuste tenot clanok, alebo si stiahnite ovladace priamo od sis.com --modem som sa ani nejako nesnazil roschodit, nebolo potreba, skuste link --multimedialne tlacitka (hlasitost,..) nefunkcne poznamky: ak pouzivate dualboot s xp, treba na sietovke vypnut vypinanie zariadenia, lebo potom sietovka blbne a nejde
    • Re: notebooky pracujuce pod linuxom 19.10.2006 | 00:48
      luzr   Návštevník
      http://www.linux-laptop.net/ myslim ze tam z toho bude mat prospech viac ludi tu sa zachvilu ani boh v tom nebude vyznat.. a ano anglicky dnes uz nehovoria iba luzri :)
      • Re: Re: notebooky pracujuce pod linuxom 19.10.2006 | 01:27
        t   Návštevník
        uznavam ze aj takto sa prip. http://tuxmobil.org/mylaptops.html, ale mozno si tu niekto nieco najde, sak aj na to je to forum.