ako umlcat thunderbird

Sekcia: Aplikácie & Desktop 19.06.2007 | 00:55
Avatar karol Mandriva 2008.1  Používateľ
Používam Thunderbird a samozrejme štandardné pripojenie na mailoserver cez ssh. Poblém však je, že zatiaľ čo gmail a webmail.stuba maju platne certifikaty, centrum.sk ma registrovany certifikat na centrum.cz a ja sa pripajam na centrum.sk. Mne to nevadi, cesky certifikat je pre mna rovnako doveryhodny ako slovensky, ale otrvuje ma kazdych 10 minut odklikavat neskutocne otravne varovania o neplatnosti certifikatu. Ten isty problem na stranke SHMU kam pristupujem Firefoxom cez https protokol, zakazdym ma to upozornuje na nedoveryhodnost ich certifikatu, no podla mna je ich certifikat rozhodne doveryhodnejsi ako ich predpovede pocasia :-) . Ale ked dam trvalo akceptovat, odmietne a ja musim pri kazdom prihlaseni na stranku odklikavat ze akceptujem na toto sedenie. Da sa s Thunderbirdu a Firefoxu nejak nanutit platnost certifikatu ?
"Operátor pozorovania prítomnosti nekomutuje s operátorom reality.Nemôžeme teda popísať realitu okolo nás bez toho aby sme ju ovplyvnili." <br/>
    • Re: ako umlcat thunderbird 19.06.2007 | 15:19
      Predrag   Návštevník
      Ja som mal tiez ten isty problem,ze mi kazdych 10 min vypisovalo tu hlasku.Ale ja som mal problem ze som mal zle nastavene ucty.Skus si aj ty skontrolovat ci mas vsetko dobre nastavene.