Nedari sa mi kopirivat na SE K750i

Sekcia: Hardware a Drivery 23.07.2007 | 18:09
Oleg   Návštevník
Ahoj, mam nobilny telefon Sony Ericcson K750i ked ho pripojim do PC s linuxom Ubuntu 7.04 cez USB mi na MT napise iba nabijanie baterie, nasledne mi nacita ho ako disk kde mi ponukne spravovat fotky alebo hudbu ked si vyberiem fotografie da sa presuvat fotky tam aj spet a dokonca vymazat . No ked si vyberiem hudbu neda sa snou robit nic, hoc mi ju ukaze mam ju v MT ale nemozem presuvat ani mazat, hoci sa v PC zobrazuje ze sa kopiruje, ale ked odpojim MT od PC a pozriem do MT tak tam nic nieje skopirovane. Robim to cez Nautilus a dokonca som skusal ako ROOT a tiez nic. Prosim o radu.

Este jeden problem mam s DVD mechanikou a to ze ked vlozim DVD s datami alebo mp3 tak mi PC nenabootuje DVDromku. Ale ked dam film na DVD a spustim to cez Mplayer tak mi to ide v pohode a dokonca mi ide napalovanie DVD v K3B. A v Nautiluse ju nemam vedenu ako DVDromku ale ako CDromku.

Dakujem Vam zarady ale aj postrehy
    • Re: Nedari sa mi kopirivat na SE K750i 26.07.2007 | 17:49
      Mazii   Návštevník
      Cawees
      Takze mam taky dotaz. Ako odpajas tu k750 - ku? dufam ze nie tak ze len proste odpojis kabel, ze ;)
      Ak ano tak je riesenie lahke lebo ja som mal ten problem. Proste ono to pise velice ze sa kopiruje a omzno sa aj kopiruje ale bohvie kam. Preto pred odpojenim tukni pravym tlacitkom na ikonu pripojenej k750 a daj odpojit. Pockaj az sa to odpoji. Trva to, lebo prave vtedy sa tam data kopiruju.
      • Re: Nedari sa mi kopirivat na SE K750i 26.07.2007 | 18:22
        Oleg   Návštevník
        DIKI
        Mas pravdu tak to odpajam jednoducho ze vytiahnem kabel.
        Vyskusam to tak ako si napisal.