Tlacieren

Sekcia: Ostatné 28.04 | 18:14
Avatar MichalK   Používateľ

Uvazujem o kupe tlaciarne. Doteraz som mal Canonky. Ake mate skusenosti s inymi. Hlavne co tyka Linux podpory a spolahlivosti ? Co by ste mi odporucili? Na zaklade vlastnych skusenosti. .....ide o atramentku ( scan-copy-print ) tak okolo cca do 60€.

    • RE: Tlacieren 30.04 | 13:39
      Avatar Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable  Používateľ

      ja mám HP ink tank wireless (neviem presný model) do ktorej sa toner dolieva

      maximálna spokojnosť pre moje domáce potreby

      stála okolo 100€ pred 2 rokmi a este som toner nekupoval, lebo 2 cierne ampulky su na stovky a stovky stran a farebné tlačím raz za pár mesiacov

      bežné text dokumenty tlačíme tak 1x za tyzden pár strán, skener je ok na domáce žuvanie

      manjaro aj MX ju poznaju out of box, vrátane skenovania, funguje aj tlac z Androidu alebo web rozhranie (tam je tiez možné aj skenovat)

      Linux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
      • RE: Tlacieren 30.04 | 17:16
        Avatar MichalK   Používateľ

        Mam vo vyhlade model HP ENVY Inspire 7220e . Podla vsetkeho vyzera, ze ide i na kabel USB. Kdesto o 7221 sa to neda povedat ( tak moznost USB kabla nieje vobec ) Jedina vyhodna moznost v tych HP -ckach. Kedze som dlhe roky pouzival Canon. Ze HP ma idealne rieseny zasobnik papiera. Skryty, nenapdny, dizajnovo perfektne rieseny. Co pri stole kde nieje vela miesta je perfektne. Na papier a vnutro tlaviarne nesada prach. Ako pri tlaciarnach, podsvacoch papiera zozadu, z vrchu. .....len jedno mi neda, vyskusat HP. To su ovladace pre scener a tlac. Oni vsetko maju vo Winde. Zbezne prezeral no mal pocit ze pre Linuxakov akoby pozabudli. Nenasiel pre tu 7220e. 🤔. Tvoja rada by bola ist do HP ? Aj sa mi zda ze Canony maju lepsie parametre v DPi rozliseni.