Super Hosting

23.11.2009 09:54

Dnes ráno som bol nadmieru vytočený prístupom spoločnosti H1.sk. Situácia bola nasledovná : Jeden kamarát mal u nich hosting, avšak chcel novú stránku. Dal som sa na 'vývoj' novej stránky, s tým že ju pekne strčím späť na hosting od H1.sk. Zaskočil ma však veľmi nepríjemný prístup admina ktorý mi mimo iného tvrdil že do stránky s príponou .htm nemôžem dávať žiadne skripty okrem čistého HTM.
To však nebolo to hlavné čo ma dostalo na pokraj stavu zúriacej nepríčetnosti a ničenia kancelárskeho nábytku. Kedže prístup pracovníkov H1 mi pripadal minimálne nedostačujúci, rozhodol som sa dať stránku na iný (môj) server. Presmeroval som teda DNS záznamy, na moje IP adresy, a všetko veselo frčalo, zaplatili sme samozrejme doménu. (. sk 22.60€) A myslel som si že je v takej peknej sumičke štandardne zahrnutý aj DNS hosting. Ale nie ! Dnes ráno boli zmazané záznamy na DNS serveri spoločnosti H1.sk. Stanovisko hošana na HotLine bolo asi takéto "kedže ste si nepožiadali o zrušenie WebHostingovej služby do dátumu splatnosti faktúry za webhosting, bol vám zrušený aj DNS hosting". Dalšia pikoška je, že ak chcete preregistrovať doménu k inému registrátorovi, musíte zaplatiť faktúru za hosting !!!.

Situácia je teda taká, že pokiaľ nezaplatím web hosting u tejto 'firmy', nemôžem prejsť ani k inej. Dávajte si bacha na týchto zlodejov a na obchodné podmienky. Piss

P.S Priznávam chybu v tom že som si neprečítal ich zlod....ehm obchodné podmienky.

    • Re: Super Hosting 09.12.2009 | 15:37
      johnf   Návštevník

      Pokial si vlastnikom domeny, nemoze registrator "drzat" tvoju domenu a mozes ho zmenit aj sam bez jeho suhlasu. Sk-nic si uctuje za tuto sluzbu 6,64 EUR.

      • Re: Super Hosting 10.12.2009 | 00:57
        IcT   Návštevník

        Jo, je pravda ze nevedomost neospravedlnuje (dik za info) ale na druhej strane to tato 'firma' pekne vyuziva.. myslim ze za preregistrovanie chcu 27 euro alebo dokonca zaplatit hosting na dalsi rok pokial si o to 'nepoziadal v termine', takze som z nich stale zhnuseny... viem ze robit tu reklamu je blbe, ale ak mam hovorit sam za seba, tak som sa nestretol s lepsim hostingom ako websupport. Jednoducho ked dostanem klienta a neni u websup. tak mi pride nevolno :D

        Everything is possible

        • Re: Super Hosting 10.12.2009 | 08:37
          Avatar pajon   Používateľ

          Toto isté sa stalo aj kamarátovi. On mal superwebhosting.sk ale ako pozerám tak stránky sú si dosť podobné tak to bude mať jedna firma.