Veľa krát mám problém nevyjadriť svoj názor

09.04.2014 | 21:25 | Žumpa | bedňa

Veľa krát viem prejsť nejakú vec, poviem si to je idiot, nekomentujem, ale veľa krát keď niekto napíše

is licensed under GNU GPL - therefore it is not usable for some projects

Tak mám chuť napísať ty idiot choď s tými uzavretými sračkami do prdele a pozri akú spoločnosť vytvorili tvoje uzavreté technológie. Aký tento svet je, dnes sa nedá vytvoriť prosperujúca firma, pretože keď si prečítaš koľko je na každom jednom výrobku patentov a o koľkých ani nevieš tak je mi z toho všetkého zle.

Pánko by chcel BSD, to sa dá bez problémov uzavrieť a zas vytvoriť ďalší špionážny blob, ach jaj. Je mi zle.

    • RE: Veľa krát mám problém nevyjadriť svoj názor 19.04.2014 | 02:12
      Avatar Abraxas Xubuntu 18.04  Používateľ

      Presne takéto sračky sa dejú (nielen) vo svete klasickej hudby. Je mi pomaly na vracanie, (je to tak žalostne vidno) že všetko drží v rukách mafia. A kšefty (kariéra) sa dohadzujú "bratríčkovo" a o kariére "cez posteľ" radšej pomlčím. Okrem toho aby sa z toho dala spraviť komercia, musí to byť prístupné všetkým, alebo mnohým (nehovorí ti to niečo?) a tak sa preferuje model neutrálnej interpretácie, čitateľnej širokému publiku. A hlavne nech je to bez chyby, a bez názoru (lebo názor urazí, alebo ešte horšie, obťažuje) a nech to dobre vyzerá. Mladá kočka, mladý fešák... Publikum stratilo orientáciu v tom, že skutočný talent nehrá tak, ako si to predstavujú oni. Vlastne, je to aj logické, však talent má on. A tak sú skutočné talenty odsúvané na okraj. A tí čo zastali, sú už skoro všetci 60-nici.

      Viem, že to je mimo IT aj Linux, ale beriem tvoj príspevok ako emocionálny výlev a ten môj nieje nič iné. Skôr som tým chcel, že v sračkách je už všetko...  :-(

      • RE: Veľa krát mám problém nevyjadriť svoj názor 25.04.2014 | 14:58
        Avatar bedňa LegacyIce-antiX  Administrátor

        Tak tak, len ja ako celoživotný optimista sa snažím niečo pre zmenu názorov ľudí robiť a dúfam že sa to raz zmení k lepšiemu. Hoci história nám ukazuje že ľudia nestoja za to aby človek pre nich niečo robil.

        Táto správa neobsahuje vírus, pretože nepoužívam MS Windows. http://kernelultras.org