wesnoth liveCD
- hranie Wesnothu ako LiveCD i z nainstalovaneho systemu (pojde o upravene xubuntu)
- v systeme vyvojova verzia wesnothu i stabilna
- volne balicky stabilnej i nestabilnej verzie pre akekolvek buntu a windows
- nastroj na prekladanie poedit
- niekolko jednoduchych programov (firefox, gparted, abiword)
- len anglictina
ak mate nejake otazky, sem s tym. taktiez rozne odporucania atd :)
bude to vyvijane hlavne na Slovensku :)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
cena: zdarma
pouzity SW: len open source, ziadne komercne pridavky
jazyk: anglictina, doinstalovatelny akykolvek dalsi
niekolko programov: xfce, xfmedia, brasero, synaptic, mousepad, poedit (nutne pre tranzlaciu textov), firefox, pidgin, par dalsich malickosti
LoL
Robit preklady as doporucuje iba ludom, ktori ovladaju spisovnu rec.
LiveCD s hrou? To je akože čo? Nechápem načo je také liveCD. Predsa ak mám linux tak nainštalujem rovno, ak mám mac tiež nainštalujem a u win urobim čo? Žeby to isté? Bez akéhokoľvek reštartu, zbytočného bootovania ... Akosi prestávam chápať tie livecd. Čo bude ďalšie? Ubuntu určené pre multimédia? Každý software bude mať vlastné livecd?
</offtopic>
je to CD s Wesnothom. Jedno jedine CD upravene na tuto hru. teda pouzitelne napriklad na nejake wesnotacke lan party :D
taktiez da sa z neho instalovat hra pre nejake ubuntu (vlozi sa CD, nainstaluje a vytiahne) a tiez windows. zaroven su tu vsetky potrebne veci pre prekladatelov wesnothu, prirpavuje sa par dalsich malickosti. Napriklad tam bude velmi vela bonusov (kampani, map atd), lepsi preklad wesnothu ako v aktualnej verzii v repozitaroch, a taktiez jedndouchy xfce system (slovensky povedane: xubuntu bez blbosti)
Kto si hraje, nezlobi.
Stano...nestačilo ti prosím ťa pekne...?
v pripade, ze niekto to chce otestovat/pouzivat a nema moznost stiahnut si toto iso, kontaktujte ma...