Lineage 2 - Alebo zase ziadost o pomoc :D
Viem ze tu niekto napise ze ked chcem rhat hry..mam ist pod Mrkvosoft,ale ja som sa rozhodol pre Linux (Ubuntu 7.10),tak prosim bez zbytocnych komentarov :/
K veci :Mam Wine 0.9.46 a chcel by som rozhodit L2,konkretne Kamael,ale pri spusteni (mno,skor by som povedal doklikaniu sa k niecomu konretnemu co by sa dalo povazoat za spustenie :D),mi to hodi restart PC alebo len ciernu obrazovku a ked chcem neskor nieco robit,aj ak som odsudeny na restart...
Viem ze asi vela ludi co hraju L2 pod Linuxom nieje...ale kazda pomoc dobra.
Vopred dakujem za odpovede... :)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ale som niekde cital ze sa pripravuje linux ktory ma podporovat .exe a malo by tam byt velmi vela veci spustitelnych
toto by sa nemalo stat. asi ide o chybu vo wine alebo spadli Xka?
Stiahol som si L2 C4 a prave som to rozbehal aj na Linuxe a v pohode to ide, cely priecinok Lineage2 z Win som len prekopiroval do .wine/drive_c/Program Files odkial som to spustil a ide to ...
Este raz diky ...
rozbehal som tam napriklad hru STALKER, dalo sa hrat a dokonca nieco slo rychlejsie nez vo Windows.
Odporucam stiahnut si poslednu verziu wine a doinstalovat doplnky cez wine-doors, winetricks, pripadne stare winetools
ked sa s tym clovek pohra rozchodi toho velmi vela..
zacal by som tym, ze rozbehat hru pod linom je tak lahke ako si poskriabat prdel :-D ... zvladne to aj opica ci dreveny mechanicky datel ...
toz CS, warcraft, NWN , quake , ..atd. veci co sa dobre hraju v multaku mam vsetky rozbehane a aj ked by bolo efektnejsie napisat sem siahodlhy postup a vyzerat ako skilz0r ... naco ? :-)
Staci nainstalovat wine ( ci uz rpm, klasicky make, ci iny uber balickovy system), kto ma chut nech si pusti aj winecfg a nastavi wine k obrazu svojmu, a nakoniec staci pustit nasu oblubenu hru - osobne odporucam s parametrom -opengl
napr.
snookie@masinka:~> wine war3.exe -opengl
a vychutnat si hru pod linuxom :-).
(ps: ked budem mat dnes cas skusim aj l2 a snad nezabudnem doplnit info ci to zbehlo ok)