Ako sa spravne pytat otazky na fore?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ako sa spravne pytat otazky na fore? 15.06.2006 | 18:04Mozko NávštevníkTy si novinár.... hmm Už máč toho dosť? Zapaľ sa! Trápne. Aj tak nikoho týmto nepresvedčíš aby sa toho riadil. Ale za pokus dať to na viditelne miesto to stojí. I Bill Gates len tak skúsil programovať....
-
Re: Re: Ako sa spravne pytat otazky na fore? 15.06.2006 | 23:37Stano Návštevníktu jeho pracu si na rozdiel od teba velmi vazim. zaplo mu to. kym tebe moc nie...
-
-
Re: Ako sa spravne pytat otazky na fore? 15.06.2006 | 19:50ventYl Návštevníkclovek by povedal, ze to je nieco, co uz kazdy davno vie :))) ale uz sa tesim na tie reporty s kilometrami listingov dmesgu a /var/log/messages :))) jediny problem tohto prispevku je, ze ho aj tak nikto, kto taketo otazky postuje, citat nebude, pretoze keby to cital, tak take otazky klast nebude :)
-
Re: Re: Ako sa spravne pytat otazky na fore? 15.06.2006 | 19:58chembro Používateľheej admini!! kedy bude to nove forum?? :P Pred pol mesiacom bolo na 99% hotove. Citujem Tomasa Srnku z 26.05.2006 o 14:23 : ".... nechce sa mi moc zaoberat sa starym forom, ked nove je uz z 99% hotove."
-
Re: Re: Re: Ako sa spravne pytat otazky na fore? 15.06.2006 | 20:09Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorOno forum ako take je napisane, ale nie je portovane na stary redakcny system, a posledne 2-3 tyzdne som nic ine nerobil, len pisal projekty do skoly a ucil som sa, preto sa to zaselko. Uz buduci tyzden mam volno od skoly, tak zas zacnem makat a budem sa snazit to spravit cim skor.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: Re: Ako sa spravne pytat otazky na for 15.06.2006 | 20:34WlaSaTy Návštevníkked ho tak chce, moze prispiet. ci uz pracou alebo inac, nie?
-
-
-
-
Re: Ako sa spravne pytat otazky na fore? 22.06.2006 | 16:42Lucas Lommer Debian stable, LinuxMint, Foresight Používateľhttp://freepgs.com/vladinator/posting_and_you.html-- Buduj vláčky, posílíš mír!
-