beryl - biela plocha
uspesne som nainstaloval (http://www.cbjilemnice.com/phpBB2/viewtopic.php?t=503&sid=e82efeedd819a25228964e9042c80def) Beryl a chvilku sa vytesoval... po zmeneni vzhladu okien cez beryl themes (tusim, ze tak sa to vola) a naslednom restarte sa mi zobrazila len cista biela plocha. rotacia medzi desktopmi funguje stale, dokonca logo berylu na neutralnej ploche je zobrazene v pohode. vie niekto pomoct?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ale týmto ::
a potom toto zadaj ::
Mne to vyriešilo aj problém s bielou obrazovkou...white screen of death ;)
uz som to vyriesil cez roota. zrusil som autostart a nahodil default nastavenie berylu. teraz to slape a vytesujem sa :)
SYSTEM-PREDVOLBY-SEDENIA a tam TAB programy po starte, stlacit novy a pridas spustac do riadku command programu ktory potrebujes spustat
pre beryl to je (aspon dufam)
beryl-manager
aku je to spustac sa da zistit tak ze si vytvoris zastupcu na ploche a ked nan kliknes pravou mysou a zvolis tab spustac bude tam napisany v riadky command/prikaz
beryl-manager --no-force-window-manager
tak sa mi spusti beril a ked dam potomberyl-xgl --use-copy
tak mi napiseberyl-xgl --use-copy
ked dam potom beryl-xgl --use-copy tak mi napise beryl-xgl --use-copy
tak toto som nepochopil
beryl-manager --no-force-window-manager
a potom toto zadaj ::
beryl-xgl --use-copy
no a ja ked zadam do konzoly
beryl-xgl --use-copy
tak mi napise pod to ze "bash: beryl-xgl: command not found
"command not found
mi chybalo v tom predoslom prispevkuale darmo dufas lebo neviem co tym chceli dosiahnut
ale vravis ze ten prvy prikaz spusti beryla tak nan v system try klikni pravym a pobabri sa v nastaveniach naskor by mohlo pomoct ADVANCED BERYL OPTIONS → RENDERING PLATFORM
skus zmenit aj ine presny navod ti neposkytne,m sam ho neviem
a necakaj zazraky je to len vystrel do tmy ale skus snad pomoze