Dnes som videl jednorozca!
Tak som nadhodil ze najlepsie manzelky su hlucho-neme, na co zareagovala nejaka slecna, ze "no jasne, pocitacovy maniak". Ja ze odkial vie ze som pocitacovy maniak a ona ze "mas v profile linux rulezzz", aha, zabudol som. Ale odkial kurnik vies co je to linux, ty, zena? A ona ze frci na gentoo! Kua gentoo, ziadne ubuntu alebo suse, ci mandriva ale rovno gentoo.
Tak mi klesla sanka (asi aj nieco ine) a doteraz nemozem uverit ze sa to stalo. Tak sme pokecali, potom ona s ghostom, a ked som jej vravel ze mi to nikdo neuveri tak ze vam mam dat na nu kontakt. Nuz tu je, gentooistka z liptovkeho mikulasa. Prijemne sny.
Jo, je to tak, linux sa nezadrzatelne rozsiruje. Byt vami, akcie mikroshitu uz nekupujem. Ja idem spat, dufam ze sa mi nebudu snivat zase gdb...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Co sa tyka mna... z mojich blizkych priatelov nemam ani jedneho, kto pouziva linux, zato jednu linuxacku mam. Je to super dievca, no faktom je to, ze kvoli tomu co robi, linux aj potrebuje. Je na doktorantskom, robi vedu, podobne ako ja a tam sa bez linuxu nezaobijde. No ale ma ho a pouziva aj na svojom notebooku ;).
nie je to on...Elven je Stanislav Hoferek ;)
preco 2 mena? regnuty som ako stano... a ked sa mi z akehokolvek dovodu (napr som na inom pc) nechce prihlasovat, tak napisem ze elven...
Osobne ma nadchne, potesi a povzbude ked vidim nejake dievca, ktore nie len ze vie co je to linux, resp o tom niekedy pocula pripadne nanutene zazila v net cafe, ale ho aj pouziva a chce pouzivat.
http://kapolkova.blog.sme.sk/c/74346/Windows-vs-Linux.html
ROFL