Recenzie programov

Recenzia ESET Server Security pre Linux/BSD (1)

12.03.2008 09:45 | Recenzie programov | Jaroslav Imrich

V prvej časti tejto dvojdielnej recenzie si predstavíme spoločnú architektúru produktov ESET Server Security a podrobnejšie sa pozrieme na produkt Gateway Security. V druhom diele sa s vami podelím o svoje skúsenosti s produktmi Mail Security a File Security.

Prečítané: 14290x | 10 komentárov, posledný: 25.04.2008 17:02

Súborový správca muCommander

06.02.2008 21:00 | Recenzie programov | Július Pastierik
Hovoriť v súčasnosti o výhodách a potrebe súborových správcov snáď už nemá ani zmysel. Napokon už čias operačného systému DOS existujú tieto programy, ktoré stále nestratili nič na svojej aktuálnosti.
Prečítané: 13224x | 12 komentárov, posledný: 21.03.2010 19:03

Keepass

Internetový vek so sebou prináša aj zvýšené požiadavky na bezpečnosť, ku ktorým neodvratne patrí aj autorizácia kombináciou prihlasovacieho mena a hesla. Túto metódu v rôznych obmenách nájdeme dnes všade. Po krátkom čase však väčšinou zistíte, že si musíte pamätať 20 hesiel a na to všetko práve teraz potrebujete nové.

Prečítané: 12650x | 18 komentárov, posledný: 08.04.2014 11:09

Katapult

01.08.2007 13:49 | Recenzie programov | Oliver Kišš

Ak používate KDE a pri spúšťaní programov blúdite v menu a bezmocne hľadáte ikonku na ploche alebo paneli, vašu prácu urýchli Katapult, s ktorým máte všetky programy na dosah ruky. A dokáže aj niečo viac.

Prečítané: 12473x | 6 komentárov, posledný: 29.09.2007 13:28

VirtualBox: Windows pod Linuxom

10.07.2007 13:00 | Recenzie programov | Juraj Masár

Ak sa chcete zbaviť DualBootu, ale zároveň predsa len občas potrebujete nejaký program spustiť vo Windows, VirtualBox je určený práve pre vás.

Prečítané: 46232x | 114 komentárov, posledný: 30.03.2010 20:00

E-mailový klient Mozilla Thunderbird

07.02.2007 21:00 | Recenzie programov | Samuel Kolesár

Určite ste už o tomto programe počuli. Thunderbird je jednoduchý (nenechajte sa pomýliť - v jednoduchosti je krása :) e-mailový klient, ktorého úlohou je len posielať a prijímať e-maily. Ak používate iného klienta, a chcete Thunderbird výskušať, tento článok je určený presne vám. A keď ho už nebodaj používate, a chcete o ňom vedieť viac, tiež čítajte ďalej.

Prečítané: 20826x | 19 komentárov, posledný: 04.03.2008 20:56

Smart Package Manager

23.10.2006 14:29 | Recenzie programov | Robert Otrekal

Balíčkovacích programov v Linuxe je už dosť veľký počet, ale zrejme stále ich nie je dostatočné množstvo. Najnovším objavom je program SMART, aj keď ho zrejme poniektorí aj používate, pre mňa ako používateľa Mandrivy je to novinka. Rád objavujem nové veci a práve preto som si nenechal ujsť možnosť vyskúšať si tento sľubný program.

Prečítané: 14611x | 4 komentáre, posledný: 25.11.2006 11:14

DesktopSecure for Linux - ochrana PC od Pandy

26.09.2006 17:24 | Recenzie programov | Pavel

V tomto článku sa pozrieme na komerčné riešenie ochrany desktopu od známej firmy Panda Software. DesktopSecure zahŕňa firewall, antivírusový program s heuristickou analýzou vrátane filtrovania pošty a vyhľadávania malware...

Prečítané: 15016x | 8 komentárov, posledný: 29.10.2006 07:32

Boson

17.09.2005 11:18 | Recenzie programov | Tomáš Srnka

Pokiaľ patríte medzi milovníkov strategických hier, určite sa vám veľmi zapáči REAL-TIME stratégia Boson. Hra sa odohráva na ostrove podľa vymysleného príbehu (existujú dve verzie príbehu :). Hra je veľmi podobná C&C Generals alebo RedAlert. Scenár hry je, ako býva zvykom, zničiť nepriateľa.

Prečítané: 13610x | 1 komentár, posledný: 10.07.2005 13:05

Thunderbird 1.0.2 - Brat Firefoxu

23.03.2005 22:01 | Recenzie programov | Tomáš Srnka

Ak nepristupujete k elektronickej pošte cez webovú stránku, s najväčšou pravdepodobnosťou používate e-mailový program napr. Evolution, Kmail, Outlook... Lenže ani jeden program neponúka to, čo ponúka Mozilla Thunderbird.

Prečítané: 17175x | 34 komentárov, posledný: 16.02.2010 15:49