Ako dopadla bh0le sessna ?

06.10.2002 14:41

Jednoducho super. Kto nebol, moze lutovat. Zbehlo sa (v konecnom dosledku) cca 10-12 tipkov z blackholu, prijemne sme si pokecali a vypili :)). Vsak si readni tento article

Vsetko prebiehalo celkom uspesne a podla planu. (nebyva zvykom ked nieco organizujem :). Sessna mala byt v sobotu na lugcone a pokracovat v migrene (bare). V piatok som dosiel z blavy a v Ziline som sa stretol s neologismom. Potom sme odpluli spat.

V sobotu rano sme sa vybrali na lugcon. Dosiel som tam iba sam, lebo neologism mal nake \"zenske\" povinnosti. Kym som sa stretol s ostatnymi, prevolal som s v92 skoro cely kredit. Na prvej prednaske som sa stretol s Geniusom. Potom na chodbe konecne aj s v92,zyxom, Niekt0m. Pocas lugconu ete s Nexom a marcusom. Prednasky sa pomaly blizili ku koncu a pred nami bola najkrajsia cast dna :) --- Pivko v migrene.

Tak som sa odobral do Migreny. (tu bol sklz oproti povodnemu planu.kedze na lugcone bolo dobre,nezacala sa party v mige o 14:00 ale az o 16:00). Coskoro doletil neologism. Hned nato Genius. Cca o 17:30 sa konecne dopratali aj piva chtivi Zyxac, Niekt0 a V92 spolocne s N3xom a marcusom. Zabava mohla zacat a pivo tieklo potokmi ;). To som si myslel ze bude finalna zostava toho vecera. Ale coskoro doletil StanoJR. (to bolo prekvapenie vecera :). V plnom bare pride rovno k nasmu stolu a opyta sa ci je to bhole sessna :). Tak si prisadol a pilo sa hned lepsie. To uz cas pokrocil a dovalil este NTN. Vsetko bolo uplne super, nalada pokrocila, uz sme sa aj pohadali o nejakych haluziach v C :).Nato vsetko tam bola este aj neologismova priatelka, ktoru to po hodinke pocuvanie o tom, ako je linuxovy kernel prasacky napisany prestalo bavit :). Ale srandovne bolo aj ohovaranie zubatej a wicked :)). Vsetko bolo pohodove, promile sa pomaly zvysovalo az ked sa na nasom stole nezacali podivnym sposobom objavovat vodky :). Nikto sa nechcel priznat kto to kupil ani casnicke sa moc nechcelo hovorit. Az ked prislo dalsie kolo, priznali sa dalsi 3 typci. (bFLY,... ospravedlnujem sa zvysnim dvom, lebo som uz bol fakt off a tie nicky som si nezapametal. dokonca sa nedaju precitat ani z toho podpivnika.teraz som zistil ze to bol jasomja a cuker :)). tak parada...). Ale ukazali sa ako spravni chlapici a jeden hned naraz stiahol vsetky tie vodky ;)).

Bhole sessna skoncila neskoro v noci (cca o 01). Potom ako v92 dobehol zly pes dingo a poodchadzali nam aj posledne vlaky. Genius sa vyparil, ja s nelelogismom sme si zavolali odvoz a ostatni sli na intraky.

Naozaj tato sessna predcila vsetky moje ocakavania. Nalada bola super, pospoznavali sme sa navzajom, pokecali o vsetkom moznom. Proste bolo super. Uz sa tesim na dalsiu sessnu.

Este musim nascanovat ten podpivnik, na ktorom su vsetci ucastnici podpisani. (potom dam linku do newsov).

ucastnici:
----------
miso \"bh0le\" truban - cca 8 piv (potom som pil aj neologismove :p).
ostatnym som nepocital co,kto spracoval...
neologism - kedze mal \"zenske\" povinnosti. ale aj tak sa dal decentne do nalady :)
v92 - chudak postval proti sebe zleho psa dinga :)
ZYX - robi upratovacku v STV. nechcel by som utierat prach z 800 workstejsnov :)
Genius - tiez kava :). len sa nakoniec nejak vyparil
StanoJR - bonusman alias (zasobaren cigariet :)
Niekt0 - asi jediny pivny abstinen, ktory ale tiez praskal vodku ;)
NTN - nechcel by som rano ist do roboty ...
n3x a marcus - boli na xvilu
bfly, jasomja, cuker - chlapici zo ZU ktori nas tam castovali vodkou. tiez pohodka. cuker ix potom vsetky vychlastal :))

Chceli sme tento article napisat a poopravovat tak nejak vsetci. Ale kedze som to chcel pisat este s cerstvymi dojmami, tak chlapici sa vyjadria v komentaroch. Hadam ma zato nerozbiju. (aj za tie priblbe komentare k ich nickom :).mis0 truban