Zmena registracie userov na blackhole.sk !!!

23.08.2006 13:41 | bhole

Napriek tomu, ze v ankete sa uzivatelia tesnym rozdielom rozhodli, ze by chceli registraciu ponechat v sucasnom stave, upadajuca kvalita a obsah prispevkov niektorych novostarych usadlikov nas donutil spravat sa nedemokraticky a spravit registraciu az po povoleni - na ziadost, ktora musi byt odsuhlasena.

Uzivatel jednoducho vyplni svoj login, kontaktny email (kde mu budu zaslane dalsie informacie) a hlavne vyplni kolonku, na ktorej zalezi ci sa registracia schvali alebo neschvali. Tam treba napisat udaje o sebe, preco ste sa zaregistrovali, ako chcete pomoct komunite, co viete a podobne zbytocne kecy ktore Vas mozu dostat do vnutra.

Ziadosti o registraciu budu nasledne posudzovat admini, ak by mal niekto zaujem o tuto pracu moze napisat do posty jednemu z adminov a ak navzajom seba si pozname :), pripadne na blackhole uz aktivnejsie posobil, tak tuto moznost dostane.

To co ini uzivatelia vypisali v ziadosti o registraciu mozete vidiet aj v ich profile.

Spolocne s touto skaredou novinkou prichadza este skaredsia. A to mazanie uzivatelov. Mazat sa budu dve kategorie userov: ti co budu neaktivni nejaky polrok a nezanechali vyraznejsiu stopu na blackhole v podobe clankov, postov atd...
Druha kategoria budu uzivatelia ktori budu ostatnych obtazovat blbymi privatemsgs, budu pastovat extra lamerske otazky, pripadne budu pastovat posty do zlych kategorii a nod. Precitajte si teda poriadne navod o blackhole.

Co nam z toho vyplyva ? Nesnazte sa nasierat ludi, nehadajte sa, skuste niekedy aj pomoct, miestami premyslat (vieme vsetci ake to je tazke, ale posnazme sa) a prispiet do komunity. Potom nam tu bude vsetkym dobre ako na papieroch a nebudeme musiet nikoho mazat a upozornovat.

Ak ma niekto chut riesit aj userov, upozornovat ich na nespravne chovanie a zaroven pomoct na blackhole.sk ci uz zmenou designu, editaciou drupalu a podobnymi vychytavkami, plati to co vyssie o registracii.

Taktiez radi uvitame siroku diskusiu o tomto probleme, ak si niekto mysli, ze prisiel na nieco lepsie alebo sa mu to nepaci.

Ked chcete realtime rozhovor, mozte sa o tomto (ale aj o inom) prist porozpravat na IRCnete na kanal: #blackhole.sk

    • do pohody 23.08.2006 | 13:54
      Pistik   Návštevník

      heh, pekne napisane, len nech sa to tu v ramci nedavno pribudnutymi usermi (vdaka NBU) nezvrhne na krive udavacstvo (cim chces byt ? cim chces byt? udavac, udavac, udavac rytmuuuuu):D

      • blas 23.08.2006 | 21:45
        Avatar marvin   Používateľ

        ok,lamersky ot post:) ale to pistik mi pripomenul sqelu kapelu..nemate dakto mp3ky bez ladu a skladu? xceeem:)
        ale k veci...suhlasim so zmenou...bolo treba..uvidime po case ze co to spravi...sak aj ja sa uz dlhsiu dobu chystam napisat daky rozumny clanok,tak uz sa snad rozhybem ked budem mat noz za chrbtom;))
        ----
        42

        ------ Kto je Španielsko?Prečo je Hitler?Kedy je vľavo?
    • pekne povedane 23.08.2006 | 13:55
      Avatar vid   Používateľ
      pekne povedane ;) (to aby som zas nieco zosmolil nech ma nezmazes...)
    • nuz 23.08.2006 | 14:28
      wayne   Návštevník

      Mna sem tiez priviedol bordel okolo NBU, no s odstupom casu sa tu dozvedam kopec zaujimavych noviniek a rozsirujem svoj obzor ;) Snad ludia dostanu rozum a budu sa spravat ako sa patri..

    • Suhlasim z nazorom ze treba 24.08.2006 | 20:11
      Avatar S1m0n   Používateľ

      Suhlasim z nazorom ze treba selektovat registrovanych uzivatelov. Ludi sem moze nieco nahnat a potom sa tak aj spravaju, ze ich zaujima nieco a kladu pritom blbe a nezmyselne otazky, na ktore gugl dokaze jasne odpovedat. I ked treba dat peoplom sancu ... ALE.... je lepsie ak aspon urcite percento tych co budu kazit vzduch jednoducho nepustime "dnu".

      --
      Kazda minca ma dve strany, ale nikto nerozmyslal nad tym ze moze padnut na hranu.

      Podstata podstaty je v podstate nepodstatna.
    • NBU admini 27.08.2006 | 02:26
      JanoF   Návštevník

      Co ak sa regnu admini NBU? a napisu tam tie najroziahlejsie dovednosti a admini ich aktivuju a nakoniec sa z nich vykluju donasaci a obtazovaci :D

    • Zvlastny pristup. 06.09.2006 | 18:59
      horizontalny   Návštevník

      Zvlastny pristup. Na blackhole chodim od cias kedy espe prispieval neolosism ci aky to mal nick, nepracujem v odboe IT, pocitac pouzivam na urovni skusenoho uzivatela, neprogramujem, nehackujem. Viem ze nikdy nepispejem ziadnym clankom, ale.. Citanie fundovanych clankov o IT ma bavi, je to pre mna forma relaxu kedze pracujem s niecim uplne inym ako s pocitacmi. Registraciu pouzivam len na ucel "internej posty" s uzivatelmi na blackhole. Ak je moj pasivny pristup k tomuto portalu dovodom na zmazanie konta.. nechsapaci.. Bude mi to luto ale akurat tak znechutene sem prestanem chodit. Riesenie blbych prispievacov sa da predsa riesit aj uplne inak..

      • proc by te meli 22.09.2006 | 20:57
        damien   Návštevník

        proc by te meli mazat???
        ---------------------------------------
        nadani ucit se je dar;
        schopnost ucit se je dovednost;
        ochota ucit se je volba;

        • Citujem 25.09.2006 | 11:56
          horizontalny   Návštevník

          Precitaj si este raz ten ich clanok, pise sa tam:

          "Mazat sa budu dve kategorie userov: ti co budu neaktivni nejaky polrok a nezanechali vyraznejsiu stopu na blackhole v podobe clankov, postov atd..."

          takze tak.. chcu mat z toho server pre autorov, nie pre citatelov

    • ja neviem... myslim ze aj 06.12.2006 | 20:42
      jurogls   Návštevník

      ja neviem... myslim ze aj najvecsia lama si uvedomi ze ak sa sem xce dostat tak do toho okienka musi napisat nieco zmysluplne... uvidime...
      -----------------
      "ten kto chce nieco dosiahnut si nepita odpovede ale kde priblizne ich najst"