Report z Blackhole sessny #5

05.09.2006 13:52 | bhole

V sobotu 2.9.2006 sa uskutocnila 5ta blackhole sessna. Tento krat bola v bratislave a zacinala sa o 17:00 na neutralnej pode Slovak pubu. Zdrave jadro sa dostavilo a prislo aj viacero novych a nikym nepoznanych ludi, s ktorymi bolo fajne. Vela znamych ale aj novych ktori slubili ze pridu, sa nakoniec nedostavili. Nevadi, aj tak vacsina ludi rano o siestej uz nevedela chodit :).

Cele to zacalo ked sa bhole, stanojr a woody zacali posilnovat dobrym jedlom z jednej blizkej restiky, nasledny presun do slovakpubu a zacatie prvych beerov. Samozrejme vsetci meskali, ako to uz u ludi tohto druhu byva. Coskoro sa ale objavil nas mily dobry kamarat, kruty zastanca gridu, plan9 a neskorsi vitaz tricka blackhole o najrozbitejsieho typka na sessne v92ka.

Nasledne dosla dvojica z vychodu ktora sa na sessnu drbala 9hodin: patie a psycho_cc. Berte si priklad ti, co to mate daleko :). Prve pivka sa tocili a zacinala byt sranda. Prichadzali dalsi ludia, bohuzial niektore nicky si nepametam ale bud mi odpustene vzhladom na ten pocet boroviciek co sme popapali potom. Prisiel nas pozriet Vid s babenou, potom aj niekt0, s ukazkou ako sa daju za par sekund defenestrovat fabky pomocou zrezaneho kluca a "kladivka". Pootvarali sa aj nake booky a chytala sa wifina, ktora je v slovaku free. Ti, ktori maju kompov uz plne zuby si radsej dali kolovat speka co by zlozil aj rusku armadu. Usmevy na nasich tvarach a nasraty casnik na druhej nasvedcovali, ze vsetko je v najlepsom poriadku. Potom dosli este fetos dobso s niekym koho nemame zverejnovat :), mr. pan docent pravnicky kukuc lekvar a nakoniec aj wao. Ako tajnu zbran som si do slovaku zavolal jedneho z najvacsich rozbijacov v bratislave, ktory hned po prichode zavelil borovicku a startovalo sa. Este nejake kapustnice, nech maju nad nami potom zaludky zlutovanie. Bohuzial sa blizila jedenasta hodina a chystali sme sa posunut do dalsieho levelu. Dalsia destinacia bola zlobna kultovo-smrtelna krcma na mlynoch: prima. Rozlucili sme sa navzajom seba si :) a do primy polovysmiaty dorazili: bhole, stanojr, woody, wao, patie, v92, dobso+niekto koho nemame zverejnovat a itxit.

Ako to uz v lacnej prime byva, zacali sa tocit piva a borovicky. Dalej sa mi report pise velmi tazko, lebo jednak sa uz nic slusne coby stalo za zverejnenie nestalo a aj tak si uz moc nepametam. Len sme stihli v92ku odmenit trickom potom, ako sa nam rozhodol vyzliect :P a prestal vediet artikulovat. (only joking :) Zakoncili sme to rano o siestej na kapustnici v milej nonstop jedalni. Par ludi uz nevedelo chodit, ale prezili sme to vsetci. Co som pri pohlade na niektorych jedincov necakal :).

Public fotky najdete neskor v gallerii, kompletnych 450MB aj s videom, je pristupne len pre ucastnikov sessny. Access si treba pytat na irc. Lebo niektore veci sa public proste nemozu dat, akykolvek sme salamisti. (hryzenie usi, lozenie po lampach, oblievanie pivom, speky, papere, zaludkove zloby, neschopnost chodit atd... :))

Postrehy ostatnych ucastnikov, pripadne opravy reportu najdete v diskusii pod clankom.

Velke tnx vsetkym ludom co sa dostavili, bola to jedna z najvydarenejsich sessien.(a najkrutejsich-primova cast) Uplna pohodicka a zasluzena odmena nasim mozgom... A nabuduce sa vidime zasa :).

    • Ako pozeram tak tu je samy 05.09.2006 | 18:01
      JanoF   Návštevník

      Ako pozeram tak tu je samy alkac, skoda ze som nesiel, no ale ako vidim dalsiu si asi nenecham ujst :D aj ked niesom na borovicku ale skor na slivku :)

    • to som si myslel ze to tak 05.09.2006 | 18:45
      faster   Návštevník

      to som si myslel ze to tak dopadne.. co by som tam robil ja, skoro nealkoholik? asi srkal svojho oblubeneho bavoraka :)

      --
      "To err is human, but to forgive is divine."

      • v pohode 05.09.2006 | 19:04
        Avatar bhole   Používateľ

        akoze v pohode.. v slovakpube bolo viacero ludi co nepilo, kofolka a taq... to nie je problem.. nech si kazdy uziva ako chce.

        • tam capuju kofolu? :D 05.09.2006 | 23:19
          JanoF   Návštevník

          tam capuju kofolu? :D

    • hodnotenie 05.09.2006 | 20:26
      Avatar lekvar   Používateľ

      Bal som sa zobrat notebook, lebo zo skusenosti viem, ze zvratky na klavesnici nie su moc dobra vec (aj ked to tam tak daleko nedoslo). Fajn pivo, fajn ludia, fajn cesnacka v bosniaku...Len ta borovickova smerst uz na mna moc nie je :(

      Jedian chyba akcie: v jedalnom listku nebola oblubena pecena klobasa s lekvarom
      ---
      Zerte lequar, je kua zdravy !

      --- Zerte lequar, je kua zdravy !
    • sakra 05.09.2006 | 20:35
      rottenepidemic   Návštevník

      no ludia po precitani mi je riadne luto ze som sa neukazal tiez... neplanujete nejaku akciu aj na vychode? :)

    • 404 cocaine not found... 05.09.2006 | 20:53
      Avatar marvin   Používateľ

      ja som tiez xcel prist ale som nikde nezohnal ten kokain na vstupne... skusal som google aj kamaratov hackerov som sa pytal a nic;)

      mozno nabuduce sa pridam...z prahy blizsie ako z ke
      ps: ako hlavy? bolia?:D
      ----
      42

      ------ Kto je Španielsko?Prečo je Hitler?Kedy je vľavo?
    • kedy? 10.09.2006 | 01:22
      rottenepidemic   Návštevník

      kedy budu tie fotky??? :)

      • snad do tyzdna nikomu sa to 10.09.2006 | 01:47
        Avatar patie   Návštevník

        snad do tyzdna nikomu sa to nechce riesit public :))) kto bol fotky ma ;]

        zivot je tazky - jeden z najtazsich