12. víkend s Linuxom (LugCon)

23.02.2005 16:51 | Články | Tlačová správa

Srdečne všetkých pozývame na 12. víkend s Linuxom (LugCon), ktorý sa bude konať v Banskej Bystrici. Termín konania je víkend 19. a 20. marca 2005.

Bližšie informácie nájdete na stránke http://www.sklug.sk/lugcon12/.

Prednášky budú rozdelené do dvoch miestností a nebude to len jednoduché paralelné prednášanie. Jedna (väčšia) miestnosť bude určená pre širokú verejnosť, teda mali by sa tu dobre zabaviť začiatočníci, ľudia zaujímajúci sa o GNU/Linux z dôvodu všeobecného rozhľadu a najmä učitelia, ktorí s GNU/Linuxom ešte veľa dočinenia nemali a chceli by nabrať motiváciu.

Lugcon 12

Druhá miestnosť bude určená najmä znalejším a budú sa tam prediskutovávať témy viac do hĺbky útrob systému. Prediskutovávať znamená, že síce sa môže nejaká téma uviesť a jeden človek k nej aj začne niečo hovoriť, treba rátať s tým, že sa to skôr či neskôr "zvrhne" na diskusiu, pretože pri diskusii (kde publikum nie je len pasívnym poslucháčom) si ľudia vedia odovzdať mnoho cenných informácií.

Prosíme prednášajúcich, aby sa prihlásili na email lugcon@lists.linux.sk, prípadne priamo na adresu prednasky@linux.sk. Treba zaslať meno prednášajúceho, názov prednášky, krátky popis, časový rozsah. O ďaľších detailoch budete informovaný po prihlásení.

Otázky, nápady a pripomienky, prosím, píšte na lugcon@lists.linux.sk.

Ďakujeme všetkým sponzorom a mediálnym partnerom za podporu tohto podujatia. Aj vďaka ich pomoci Vám možeme pripraviť toto podujatie.

Týmto Vás srdečne všetkých pozývame a tešíme sa na Vašu účasť.

Slovenské združenie používateľov operačného systému Linuxu (SkLUG)