Ako sa Patrik stal hekerom

31.12.2005 02:29 | Články | Ondrej Hučko

V dnešný silvestrovský deň vám chceme ponúknuť trochu odľahčený, ale o to zaujímavejší príbeh o Patrikovi, ktorý sa rozhodol stať "hekerom" :). Tento príbeh sa objavil v našom diskusnom fóre, veľmi sa nám páčil, a tak sme sa rozhodli ho uverejniť. Text je v originálnej podobe, doplnená bola iba diakritika. Príjemné čítanie :).

Čaute. Volám sa Patrik a chcem byť heker.

...prišlo to naraz... Ani neviem ako, ale myslím, že prvýkrát ma to napadlo, keď som bol v Tesku a videl som tú tetu ako ťuká do pokladne, ale nemala tú starú pokladňu, ale mala tam napojenú normálnu počítačovú klávesnicu... Tak som sa rozhodol. BUDEM HEKER.

Takže ako prvé som si uvedomil, že keď chcem byť heker, musím úplne zmeniť od základov svoj život. Už to nebude salámový chleba + jablko + tatranka na desiatu, už to nebudú nachystané čisté ponožky na stole, už to ani nebude Best of DJ Bobo nahraté na walkmane. Už to bude úplne iné...

Ako prvé som sa ale rozhodol zmeniť svoj šatník. Veď nemôžem nosiť kenvelo rifle dole do zvona a pulóver po Jurovi (akože keby ste nevedeli, tak Juro je môj brat, starší brat, to on kúpil cdromku). Nevedel som, čo mám robiť, tak som išiel za mamou.

"Mamina, prosím ťa, keď dorobíš tú praženicu, môžeš prísť ku mne do deckej izby?"

"Jasné, Paťo, hneď som tam, ale najprv zjedz tú praženicu, lebo to budeš mať studené."

Prikývol som a zachvíľu som mal pred sebou tanier praženice. Viete, ja mám rád praženicu. Tak som sa do nej pustil a zachvíľu som ju mal zjedenú. Mama ale medzitým zabudla, že má ísť ku mne do deckej, tak som aj ja nemyslel na to a išiel spať. Ale predtým som si umyl zuby. Viete, rád si umývam zuby, lebo ocino kúpil takú dobrú pastu, jahodovú, že ju niekedy jem samotnú, ale to nikomu nehovorte, lebo bola drahá.

Spalo sa mi dobre, len som sa sem-tam zobudil, keď som stále myslel na to, že chcem byť heker. Veľmi dobrý heker.

Ráno v televízore dávali nejaké dokumenty o hekeroch. Viete, ja ráno vždy pozerávam televízor. No a tam ukazovali nejakých hekerov, a tak som program sledoval s nadšením. Aj som si ho nahral na video. Viete, ja si niektoré veci nahrávam na video, sa musím vám pochváliť, že už mám nahratú celú sériu Škola zlomených sŕdc.

Ako prvé som si všimol, že tí hekeri sú zvláštne oblečení. Vyťahané svetre, menčestráky tiež také vyťahané, zarastení, hrubé okuliare a stále ťukali do klávesnice. Bol som nadšený.

Prekutral som celú izbu. A podarilo sa mi to! Našiel som vyťahaný sveter. Hneď som si ho obliekol. Pozrel som sa do zrkadla a musím sa vám priznať, že som si hneď pripadal trochu ako heker. Potom som išiel Jurovi do skrine a našiel som mu tam také nohavice, aké mali tí hekeri v tom televízore. Aj tie som si obliekol. Ešte som si dal ocinove okuliare, lebo práve spal, tak ich nepotreboval a pozrel som sa do zrkadla. Ten pohľad ma uistil. Ja budem heker. Volám sa Patrik a som budúci heker.

Večer išli všetci na návštevu k bapke. Viete, my chodíme niekedy k bapke ku nej, že ako sa má, ona mi dá vždy sto korún, že "tu máš Paťko, kúp si niečo". Bapka je dobrá. Ale bapka tiež nevie, že ja som budúci heker. To ešte nikto nevie...

Ticho som zavrel dvere v mojej deckej izbe a zapol počítač. Musím sa totiž naučiť niektoré tie techniky, čo používajú hekeri. Tak som začal. Klikol som na štart - príslušenstvo - príkazový riadok. Viete, hekeri robia tie veci pomocou rôznych príkazov, ale to nikomu nehovorte, lebo to je tajné. Skúsil som copy ako kopírovanie - skúšal som si prekopírovať nejaké súbory na disketu a naspäť do počítača. Išlo to. Ja budem dobrý heker, keď mi to hneď išlo.

Teraz som sa chcel otestovať, či som zatiaľ fakt dobrý. Strčil som si tú disketu do vačku a sadol na posteľ. Pozrel som sa na hodinky. Musím byť rýchly. Na hodinkách som spustil stopky. Stlačil start a začal. Vybral som disketu z vačku a strčil do počítača, skopíroval súbory z počítača na disketu a disketu znova strčil do vačku a hneď sadol na posteľ. Paráda. Trvalo mi to len 4 minúty. To je dobrý čas. Dobrý čas na to, aby som si na tú disketu nahral napríklad nejaké tajné dokumenty o zbraniach, vojne a tak. Bol som rád, že som taký dobrý a taký rýchly.

Zrazu som začul štrngotanie kľúčov vo dverách. Rýchlo som sa vyzliekol z tých hekerských vecí a dal sa do pyžama. Viete, ja spím v pyžame. Mama prišla do deckej a pýtala sa:

"A čože, ty už spíš?"

"Áno, som nejaký unavený."

"No len si pospi, aby si zajtra nebol unavený."

Ale mama to nevedela. Vôbec to ani netušila. Mama nevedela, že som si pred chvíľou skúšal hekerovanie a že sa mi to podarilo. Bol som rád, že som to utajil. Budem heker a budem tajný. Zavrel som oči a predtým, než som sa rozhodol ísť naozaj spať, tak som rozmýšľal, že čo budem robiť zajtra. Áno, budem sa učiť nejaké nové techniky. Začalo sa mi snívať...

 

Autor bol vo fóre podpísaný iba ako ":)))", tak ak toto práve číta, môže sa mi ozvať na e-mail, radi zverejníme jeho meno.

 

Prajem všetkým našim čitateľom veselého Silvestra!

    • alsa 28.10.2005 | 17:49
      Avatar Samuel Cengel <b>Archlinux</b>  Používateľ
      treba nainstalovat potrebne balicky pre alsu v /etc/rc.d/ by mal byt demon alsa treba ho pridat do /etc/rc.conf do riadku kde sa zadavaju demomy spustajuce sa pri boote dopisete tam proste alsa k ostatnym demonom rebootuje v alsamixer nastavite pozadovane hlasitoste a niekde v inom okne zadate ako root alsactl store pri rebootovani alebo vypinani by ste mali vidiet hlasku o ulozeni alsa levels. archlinux je mala skladacka :-)
      • Re: Re: Dodatok k systemu pacman 29.10.2005 | 12:54
        petryk   Návštevník
        #alsamixer #alsactl store a pri prihhlaseni , resp , pustany systemu #alsactl restore
    • Konfiguracne subory 29.10.2005 | 12:49
      Avatar Samuel Cengel <b>Archlinux</b>  Používateľ
      Co sa tyka tejto temy, je to trosku zlozite, lebo nazvy suborov sa v distribuciach lisia. Napr.: mandrake(mandrive) nema vobec subor rc.conf ako arch linux a moje vedomosti v tejto oblasti nie su v pozicii, aby som si trufal na napisanie obsirneho clanku. Takze mozno sa podujme niekto veci znalejsi. ;-)
    • Re: Re: gdm 29.10.2005 | 14:06
      Avatar Samuel Cengel <b>Archlinux</b>  Používateľ
      K tomu pridaniu demona gdm do /etc/rc.conf este tolko, ze som si to teraz odskusal a ma to jeden problem, ze pri reboote alebo vypinani vam bude vyhadzovat hlasku, ze vo /var/run/ neexistuje gdm.pid a za pravdepodobne gdm nebezi. Ta moznost, co som uviedol do clanku je uplne spravna a presne a funguje bez problemu.
      • Re: Re: Re: gdm 01.11.2005 | 10:34
        Avatar Samuel Cengel <b>Archlinux</b>  Používateľ
        keby niekto mal problem rozbehat siet, moze si pozriet tento clankok odkaz
        • tip: zapnutie numlocku v gdm 01.11.2005 | 19:25
          Avatar Samuel Cengel <b>Archlinux</b>  Používateľ
          pacman -S numlockx do /opt/gnome/etc/init/default treba dopisat na koniec scriptu, pred posledny riadok, ktory je exit 0 if ( -x /usr/bin/numlockx); then /usr/bin/numlockx on fi
    • Vďaka :) 31.12.2005 | 12:50
      Avatar Karol_Martinec Kubuntu  Používateľ
      Ďakujem autorovi, perfektne som sa takto na ráno zasmial :D. Je to super :))).
      • Re: Vďaka :) 18.02.2011 | 15:39
        nwn   Návštevník
        co tak naucit sa najpr pisat hacker a nie heker :D :D
    • yeeeaaah 31.12.2005 | 14:29
      Avatar rado_shadow Debian  Používateľ
      Dobre som sa na tom pobavil. Kedy bude pokracovanie?
    • lol 31.12.2005 | 14:40
      Avatar nardew debian  Používateľ
      neni ten autor Patrik94? :D
      • Re: lol 31.12.2005 | 15:16
        Drakster   Návštevník
        praveze to je o patrikovi94 ;)).
    • newiem 31.12.2005 | 14:47
      Chester   Návštevník
      DOBRA haluz pozdravujem MIgina
    • Ja budem heker ! :) 31.12.2005 | 15:37
      Attila Tóth   Návštevník
      Celkom príjemné, už sa teším na pokračovanie :)
    • ... 31.12.2005 | 17:02
      ;]   Návštevník
      pikovina,cakal som viac....
      • Re: ... 31.12.2005 | 17:08
        Gimpik   Návštevník
        Nie kazdemu sa paci rovnaky typ humoru. Ja som sa na tom poriadne smial, vynikajuci styl :))).
    • RE: 31.12.2005 | 18:02
      Avatar hafik Slackware 10.2  Používateľ
      Ja som to cital (aj s pokracovanim) pred rokom na stranke www.kyberia.sk.
    • Chudaci 01.01.2006 | 19:49
      Patrik   Návštevník
      Ste totalni chudaci,Viete kde vas mam a pan Ondrej Hucko to co ste si dovolili o mne napisat toto budem riesit inak vy jeden ****** ***** ***** ***** ****
    • Patrik, moc si kritiku 02.01.2006 | 00:54
      Vietor9   Návštevník
      neber k srdcu. Ja tvoj vtipný príspevok oceňujem. Vyrastieš a zmúdrieš. Príkazy DOS-u sú ako prvotná voľba na ceste k PC userovi, neskôr presedlaj na Linuxové príkazy a možno raz bude z teba dobrý PC user. Na úroveň hackera si ešte zrejme počkáš. Good Luck!
    • Ospravedlnujem sa 02.01.2006 | 13:10
      Patrik   Návštevník
      Prepacte vsetkym sa ospravedlnujem, chyba je vo mne lebo pisem takzvane . Koko** a potom ked mi niekto povie ze to je blbost tak sa urazim, Este Raz pardon uz sa chcem dat do poriadku neboj dos viem ovladat aj WIN na dobrej urovni ale uz na to nebavi len chodit na net alebo drtit on line hry, chcel by som ist na linux len tam ma brzdi net proste,ale o tyzden idem reinstalovat pc, a idem zavadzat novy HDD takze tam bude Win a linux,ved uvidim kde sa dostanem musim si nieco najprv prestudovat a tak Najvacia opora v linuxe je naj kamos Tomas Srnka je to super programator a na svoj vek je to moj vzor ja tiez nemam vela rokov som este len decko ale cim skor tim lepsie a ak ho nevyskusam linux tak ho ani nepochopim marne som pisal na forach vseliake prispevky boli to totalne hlupusti no co uz , Pojdem od zaciatku nainstalujem si Linux den dva sa s nim zoznamim a potom idem skusist zlozitejsie veci a tak ale najprv musim rozbehat net iba to je brzda. Tak este Raz Sa ospravedlnujem vsetkym za moje chovanie a Dufam ze sa zmenim a budete sa ku mne spravat ako sa spravam ja k vam . Caute . Patrik
      • Re: Ospravedlnujem sa 09.12.2006 | 16:52
        tomy   Návštevník
        ahoj patrik v tom pokracovany co bolo co si cvajchol od kamarata linux a sisi myslel ze je to program ale to nieje ziadny program ti si nainstaloval operacny system linux a ked sa chces vratit do windows tak si kup ceecko za 3000 korun od svojho windovsu tesim sa na pokracovanie papa
    • hmm 02.01.2006 | 15:15
      :-)   Návštevník
      respect
    • Patrik.. 02.01.2006 | 17:49
      NasaK   Návštevník
      Najskor som si myslel, ze to bude nejaky hlboky clanok o Patrickovi Volkerdingovi, ale tento Patrik je trosku vacsia lama.. ;) Celkom haluska.. Ale kazdy raz nejako zacinal.. ;)
    • lol 02.01.2006 | 20:36
      magda   Návštevník
      hehe.... :)))
    • lol.. 02.01.2006 | 20:44
      magda   Návštevník
      to co je za smiesnu kravinu? to je ale chudak!
    • pozrav 03.01.2006 | 00:59
      Avatar hurfo Ubuntu 6.10  Používateľ
      Este ze sme tu vsetci taky genitalni. Vsak? Celkom som sa pobavil, ale tiez som nebol v PC nejake to B ci dokonca A. Ja som sa dostal k Linuxu tak ze som si kupil Comp u "Zraloka" a tam bol akoze nainstalovany Linux (Knoppix) a v tom momente som ho cely preklial pretoze som ho nevedel ani vypnut. Vdaka tomu som sa zacal do toho vrtat a malo to nieco doseba. Pre Patrika (ak to pisal on a nie nejaky magor ktory ho chcel iba zosmiesnit) Ak mas nick Patrik94 a to cislo je rok narodenia tak sa chod hrat este von s kamaratmi a raz za cas sa zastav tu, pozriet co je nove. Mas cas na to aby si bol pocitacovi macher ci dokonca Hacker. Pre ostatok Pocitacovo - Linuxovej Inteligencie : Niekedy mam pocit ze kedze pouzivam linux som taky ako ostatok "vsetci su blazni lebo ja som INY" keby bol ten pristup trosku "pristupnejsi" mozno by bol ten Linux aj zaujimavejsi pre ostatok populacie. Porozmyslajte nad tym.
    • bh 03.01.2006 | 16:12
      vuuk   Návštevník
      to je totalny chudak...ze 4 minuty...chlapec este nevie co asi znamena USB kluc..
      • Re: bh 03.01.2006 | 20:43
        asi   Návštevník
        to že dakomu na toto zistenie bolo treba 30 rokov "skúseností" neznzmená že niekdo nemôže o vela mladší ísť na niečo viac. A ak má ešte spôsoby a vyjadrovanie vo svojom veku, nemám nič proti tomu aby začal s linuxom už teraz ved to je jeden z problémou linuxu že sú užívatelia naviknutý na inšie. Priviknime ich na Linux (Týmto chválim žraloka ale neprajem mu všetko naj lebo my konkuruje :-) (inak na tento článok som patrika osobne upozornil)
    • pokracovanie 04.01.2006 | 14:16
      mmm   Návštevník
      pre zaujemcov, tu som nasiel pokracovanie pribehu: http://www.afross.szm.sk/Patrik_Heker.txt fakt dobre
    • :))))))) 04.01.2006 | 14:36
      Avatar fixinko Slackware,Gentoo,Solaris  Používateľ
      kvalitka:)) dobre pobavenie :)
      So let it be written, so let it be done....
      • Re: :))))))) 04.01.2006 | 14:58
        zuzka   Návštevník
        No, myslim lidicky, ze svet zrodil noveho nadaneho ultravykonneho hekera. Aj ja by som tak chcela vediet hekovat, ale nemam disketovku:-D...prajem vela uspechov Patrikovi:)
    • lol 05.01.2006 | 10:24
      drakeman   Návštevník
      aj ja xcem byt taky hackeeeer :D
    • hovno 06.01.2006 | 00:18
      RAst   Návštevník
      uslo to trochu som sa pobavil
    • www.hackujeme.sk 06.01.2006 | 00:26
      mc_bizon   Návštevník
      patrikovi by som odporucil www.hackujeme.sk. tam si moze precvicit svoje zrucnosti :)
    • Neverili by ste 06.01.2006 | 10:11
      - ScoRpio -   Návštevník
      je to ten istý patrik94 z fora www.post.sk mna minule otravoval na ICQ. Ked som si utvrdil ze je to on tak sup ho do ivisible listu a potom do ignore listu. Je to ako vírus co sa síri na forach, icq a je na všetky platformy... hrubý spyware...
      • coze???? 07.01.2006 | 00:41
        3m1n3m   Návštevník
        jaky heker???? pocuj, nemohol by si zverejnit hack prikazy na kopirovanie na disketu??? aj ja chcem byt heker :D
        • Re: Neverili by ste 08.01.2006 | 15:21
          Avatar fixinko Slackware,Gentoo,Solaris  Používateľ
          aj teba?:DD ja som defaultne invisidebilneho a len par ludi mam vo visible liste:)))
          So let it be written, so let it be done....
    • q 07.01.2006 | 22:38
      ajoke   Návštevník
      tie prikazy mas sak copy.... co viac by si xcel? s tym hacknes aj microsoft, ale pssssssst!
    • funny funny fuuny 07.01.2006 | 23:41
      3stan   Návštevník
      Tak to bolo super! naposledy som sa tak dobre pobavil na posledy na zakladnej, ked sa triedna skotulala zo schodov....btw ludia, trochu studia gramatiky by nezaskodilo
    • je to dobré 08.01.2006 | 16:24
      Avatar root999 debian  Používateľ
      ps. na povabenie v upršanom počasí
    • Trapne 09.01.2006 | 18:03
      Jozi   Návštevník
      Ludia ste riadne trapni, a pre Patrika: nie, naozaj zivot nie je gombicka
    • Re: partik all nabz 11.01.2006 | 20:32
      peto[3]_#$#XyZ   Návštevník
      MiK[3]Zz - to je dobry nick...taky hackersky. Mas to niekde nad monitorom napisane, ale si to dokazes zapamatat? Ak ano, tak vsetka cest. :))
    • pokračovanie 13.01.2006 | 07:36
      warezak.com   Návštevník
      Chlopi mám pokračovanie: http://warezak.com/viewtopic.php?t=998 Uplne dole,tam sa dostanete až po registracii
    • *TIRED* 13.01.2006 | 11:32
      dudeman   Návštevník
      boze, to je FASA...patrick sa asi otravil z jahodovej zubnej pasty:-)) taketo haluze napisat....
    • ehm.. 14.01.2006 | 00:13
      3H@(c)KeD   Návštevník
      Tento T-pack ma asi 10 rokov ne? podla tych pravopisnych chyb. a to keby ja takto zacinam, tak dnes by som mohol akurat mohol hackovat na online RPS:)
    • ty kravo 14.01.2006 | 12:59
      marfo   Návštevník
      Hej ludia pomozte stiahnite to a odoslite na mkocun@gmail.com inak ja mam tiez 12 ale vem o tom ovela viac zaujimave je to ze ja uz velmi solidne pracujem s linuxom blizsie teraz s OpenSuSE 10.0 a Debian Woody 3.0r1 s linuxom pracujem asi5 mesiacov a uz som preskakal tolko distribucii ze to uz ani neni pekne nie preto ze by som nevedel manipulovat obluujem suse ale s modemom ktori je pripojeny s USB zbernicou si nevierady a na ten modem niesu ovladace pre linux a este v En help k tomu pisali ze podporuje linux a na prilozeno CD ziadny drivery neboli a yast to vyhlada ako USB sceener a na Novellovi pisali ze ak mate moznost USB modemi nepouzivajte ale teraz mame doma Vigor 2600 vc cize ma 4 porty na lan kable + vie obsluzit 250 PC s mikrovlnkami + 2 porty FXS (keby niekto nevedel sluzi to na to ze si tam strcis phone cez telefony cabel a mas to ako iptelefon cize telefonujes za pausal ktory platis za net ak nemas vytacavy modem) dobre co este sa vratim asi nemoze mat dvanast rokov inak pri instalacii nepovedal vsetky kroky podla mna je to normalny dospelak ktory sa predstavuje ako maly chlapec a sam sa doma sula natom co napisal a na tom jak vas dostal . prepacte za gramatcke chyby ale ja pisem na internete ked nemusim administratorskym stilom takto (ked pisem administratorsky tak na gramaticke chyby si potrpim) inak u nas doma som spravca takze mametu aj pocitacovu siet ktoru riadim cez roota... dopisania!!!!!!!!!!!! marfo
      • .... 11.04.2006 | 18:23
        Laco   Návštevník
        s externymi vecami je v linuxe vzdy problem, vela z nich nikdy nespojazdnis, ako ja svoju wifinu(interna msicko),
    • re: 14.01.2006 | 13:04
      Avatar nardew debian  Používateľ
      inak ja neviem co vsteci pisu, ze to pisal patrik... je to o nom, ale nie odneho...
    • pokracovanie... 25.01.2006 | 00:54
      PAtrik   Návštevník
      Viem ze uz nie je silvester ale pobavit sa treba kazdy den, takze pokracovanie je tu: http://www.afross.szm.sk/Patrik_Heker.txt PS: ja som to nepisal, aj ked som PAtrik link mam z ircka ;)
      • Re: pokracovanie... 06.03.2006 | 23:54
        LecoL   Návštevník
        Kedy bude tretia časť ??? :)))
    • Hacker 23.02.2006 | 22:36
      Marko5211   Návštevník
      Kamo ten s tym hackingom je trosku buchac,to ako raz za mno prisiel znamz ze je velkz hacker pomocou jedenho programiku pod win sa dostal az do zdielanzch dokumentov ineho pc.....alebo dalsi ze on sa uz toho naheckoval no to viete ludia z EGT...
    • Patrik 15.03.2006 | 02:30
      Lleyton   Návštevník
      Patrik, klobuk dolu, tvoje preslovy ma viac ako dojali.....bolo to moc dojimave, viete, ja mam rad moc dojimave veci :)) Toto bol najkrajsi pribeh, aky som na LinuxOS cital....good job Patrik....wela stastia v hekerovani ;) ...musim si pred tebou zapat fajrvol :D
    • patrik 17.03.2006 | 14:19
      dudeman   Návštevník
      ak ja si musim zapnut fajrvol :D ale tolko ich nemam aby som sa pred tebou ochranil.. to by som ich musel mat PLNU TASKU :D
      • Re: patrik 21.03.2006 | 01:18
        Lleyton   Návštevník
        plnu tasku diskiet s fajrvolom ;)
    • ... 11.04.2006 | 18:20
      Laco   Návštevník
      fakt dobra haluz,
    • poprdeli 12.05.2006 | 04:49
      archetls   Návštevník
      to je paradna myšlienka klobuk dole
    • HACKOVANIE PROGRAMOV 28.05.2006 | 17:51
      H-acker   Návštevník
      ALL: PLEAS NAPISTE MY NAKE PROGRAMY KTORE HACKERY POUZIVAJU NA NABURANIE SA DO PC TEDA NA (MOJHO KAMARATA ) JA SA CHCEM POZRET DO PC MOJHO KAMARATA NAPISTE MY NA E-MAIL djmajko@pobox.sk ps:NEMYLTE SI HACKEROV A CRACKEROV!!!!! HACKERY IBA VYTVARAJU A BUDUJU ALEBO ZDOKONALUJU SUBORY A CRACKERY STAHUJU SUKROMNE VECI A VYMAZAVAJU SUBORY A NIEKTORY POSLILEJU VIRUSY!!!
    • hehe 08.07.2006 | 15:32
      RagnarOk   Návštevník
      zajimavy clanek plny odbornych vyrazu jakych sem nevidel ale nechapu proc by "heker" nemoch posluchat DJ BOBO:D
    • haha 12.07.2006 | 19:01
      Avatar tomi_li   Používateľ
      hotovi mitnick :-) Linux forever ..hackig....
    • pokracovanie 10.09.2006 | 16:18
      Johny   Návštevník
      prosim vas ak mate niekto pokracovanie poslite mi ho na mail janik17@pobox.sk ...diky
    • prd 06.12.2006 | 19:41
      anonym1234   Návštevník
      a kolko ma vlastne rokov
    • ??? 06.12.2006 | 19:43
      tom a jerry   Návštevník
      a to ide aj pod windowsom ci iba pod linux
    • hackpages 06.12.2006 | 19:45
      tom   Návštevník
      chodte na www.hackpages.ic.cz tam je tiez nieco take podobne ale ja z tim neviem robit
    • nejako treba zacinat 01.04.2007 | 10:21
      tr1w   Návštevník
      patrik nic si z toho nerob prestan s hrami zacni na sebe trochu makat (ale ne moc lebo naozaj budes vypadat jak integral a zoskvary sa ti mozog a potom budes v tridsiatke stat v treskucej zime v papuciach pred domom a budes citovat texty z biblie ako moj sused - ze jadrovy fyzik pcha) takze poradie je jasne - 1.zeny 2.zeny 3.hacking ;)
    • FAKE 19.01.2008 | 23:39
      Avatar dit k/u/buntu_64  Používateľ
      ved to uplne je poznat ze to je vymyslene(a tie pokracovania ani nehovorim).....co vy tu pisete .... si vas inak namotal :D sa musi teraz doma smiat.... ale inak dobry clanok :D
    • RE: Ako sa Patrik stal hekerom 29.10.2015 | 19:10
      Avatar Martin   Návštevník
      Ahoj.. Chcel by som sa spýtať ako zistiť facebookové heslo.. 
      pretože mám jedného nepriateľa a chcel by som sa mu "pomstiť" poradil by si mi ?

      </pre>

    • RE: Ako sa Patrik stal hekerom 05.12.2016 | 19:10
      Avatar Nikolas   Návštevník

      vedel by si hacknut i nejake heslna na fb alebo mesenger ?