ahoj...som linuxova "lama" ako vy vravite a chcel by som sa spytat na problem,kt.sa mi deje v distre - PcLinuxOs Gnome edition...skusal som mnoho distribucii,naposledy to bolo OpenSuse 10.3 a vtedy sa to stalo..nainstaloval som ho z Live cd-cka,ale nejake chyby mi vypisovalo...odinstaloval som ho...xel som tam dat tento svoj PcLinuxOs Gnome edition (je fakt dobry)ale ked som ho nainstaloval nesiel mi nacitat Grub na zaciatku..trapil som sa ale neprisiel som na nic..nastval som sa a zobral som Win.XP cd-cko,vymazal som total cely hdd a nainstaloval som aj xp asi na 5GB miesta a potom normalne PcLinuxOs Gnome.Secko fajn,ale ked xem vypnut comp,tak sa nevypne,ale akoby hybernoval..proste nejde vypnut z linuxu,ani z windowsu...co mam robit??skuste niekto poradit...prosiiim...dik...Caff
Neprepol si ACPI na suspend to RAM?
bez urazky, ale nejaka ta wikipedia ti vysvetli niktore tie veci rychlejsie
http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Configuration_and_Power_Interface
Nemusis citat celu podrobnost na stranke. Len zaciatok, tam mas zakladne vysvetlenie. Mam pocit ze nase skolstvo neuci pracovat s literaturou. Wikipedia nie je vseliek, ale zase na rychle zorientovanie je to dobra pomocka.
Mozes chciet radu, ale nemozes zase chciet aby ti niekto natlacal rozumy do hlavy. Citaj, nechci vsetko zo dna na den... ono to pojde. Zorientujes sa a postupne budes davat skratky ty ostatnym. Ani si neuvedomis ze je to skratka.