PHP: header("location: site.php") + data cez POST

Sekcia: Programovanie 22.03.2008 | 14:51
Avatar Mirrec ubuntu 8.10  Používateľ
dobry den,

riesim nasledujuci problem v php 5.x.x

odosielam formular cez metodu POST na stranku, kde potrebujem udaje spracovat, ale potrebujem tieto udaje posunut aj dalsej stranke. cize potrebujem sa premiestnit na stranku s tym, ale aby sa odoslali udaje formou POST.

udaje sa maju odosielat na platobny portal banky, preto sa chcem vyhnut metode get. nemozem pouzit ani session. skusal som aj CURL, ale tam sa mi podarilo ziskat len vystup zo stranky kam sa odoslali udaje, ale nepodarilo sa mi urobit premiestenie na nu.

ak ste niekto riesili podobny problem, alebo viete ako na to, tak prosim poradte, lebo ja uz hladam sposob 4 dni a nic.

dakujem velmi pekne
    • Re: PHP: header("location: site.php") + data cez POST 22.03.2008 | 15:31
      Avatar Samuel BWPOW Kupka CentOS, Mandriva  Používateľ
      Myslim, ze tento problem sa riesi vacsinou tak, ze sa vytvori <form name="formularik" action="portalbanky" method="post">, do ktoreho sa napchaju dane udaje ako <input type="hidden" name="nazov" value="hodnota" /> a nasledne sa spravi kratky javascriptik <script language="javascript"> document.formularik.submit(); </script>, ktory tento formular submitne (vacsinou tesne pred </body>). Na stranku sa da napisat aj text v zmysle "Presmeruvavam..." alebo nieco podobne.
      Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
      • Re: PHP: header("location: site.php") + data cez POST 22.03.2008 | 15:37
        Avatar Mirrec ubuntu 8.10  Používateľ
        ono toto riesenie stoji a pada na tom, ci ma dany user zapnuty / vypnuty javascript. a na to sa spoliehat nemozem.

        kazdopadne dakujem za odpoved, ale neni to presne to co hladam
        • Re: PHP: header("location: site.php") + data cez POST 22.03.2008 | 15:39
          Avatar Samuel BWPOW Kupka CentOS, Mandriva  Používateľ
          Problem je, ze inak ako cez form do POST veci napchat nevies. Prinajhorsom tam vzdy mozes umiestnit aj samotne submit tlacidlo a poprosit pouzivatela, nech na to klikne, ak sa napriklad do 5 sekund automaticky nepresmeruje.
          Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
          • Re: PHP: header("location: site.php") + data cez POST 22.03.2008 | 15:57
            Avatar Mirrec ubuntu 8.10  Používateľ
            vidis to ti ma nenapadlo toto :)

            vyzera to tak ze to nakoniec takto zrealizujem, lebo na ine riesenie som naozaj nedosiel. (mozno niekto ale vie a napise :) )

            dakujem velmi pekne :)