Problemy v Kubuntu 8.04
Takze:
1. Prvy problem na mojom notebooku mam s wifi. Nainstaloval som driver a wifi v pohode fungovala uz od zaciatku, ALE pokial ju nechcem pouzivat, jednoducho ju v nastaveni siete zakazem, no ona sa mi vzdy po novom spusteni PC zase zapne a niekedy sa mi zapne aj za behu len tak z nicoho nic. Je to Intel. PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/b/g.
2. Dalsi problem je taky, ze neviem kde sa nastavuje ktore aplikacie sa maju spustit pri starte PC (napr. Gmail notifier). V Ubuntu som to vedel tam sa to dalo ale v tomto Kubuntu to nikde neviem najst.
3. Mam problem aj s tym, ked nainstalujem niektore aplikacie cez package managera tak sa mi nezobrazia nikde v ponuke a neviem kde sa do tej ponuky vkladaju dodatocne, co som v Ubuntu vedel, no tu sa mi zda ze je tu dost okresane nastavovanie vsetkeho.
4. Posledny problem spociva v tom, ze aj ked sa snazim nastavit viac virtualnych ploch ako 2 nejde to. Po tom co to nastavim a nastavenie ulozim sa nic nezmeni a navyse je cele nastavenie opat ako predtym cize defaultne na 2 plochy.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
2 /home/sanyko/.kde/Autostart za sanyko si tam daj svoje meno a tu ti uz len staci prekopirovat programy ktore chces autostart
3 vsetky programy sa nachadzaju v /usr/bin a potom v kmenu klikni pravim a je tam polozka edit menu
4 mne to funguje v kmenu->system settings->desktop->mulitple desktop a tam ked som to nastvil tak to fungovalo...
Zalezi, co tym otvaras. To by bolo na dlhsiu debatu. Niekedy je dobre cez konzolu, niekedy vyhodnejsie cez spominane Alt+F2. Aj sila zvyku...
a co sa tika toho katabultu noo ja som si nastavil ako shortcut konsolu (ALT+SPACE) a uplne my to vyhovuje ze si od tial v pohodly pustim aky program chcem bez vacsich tazkosti