java script

Sekcia: Programovanie 02.07.2008 | 17:02
_dev_   Návštevník
potreboval by som na stranke moznost aby si uzivatel mohol stiahnut alebo zobrazit subor s kodom stranky napriklad index.php da sa to urobyt v javaskripte??? a ak ano tak ako??
    • Re: java script 02.07.2008 | 17:26
      Avatar Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko  Administrátor
      cez Javascript neviem, ci to ide, ale v PHP to ide velmi jednoducho:

      <?php fpassthru("subor.php"); ?>
      Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
      • Re: java script 02.07.2008 | 18:39
        Avatar Samuel BWPOW Kupka CentOS, Mandriva  Používateľ
        V javascripte sa to neda urcite, kedze ten sa vykonava u uzivatela a ten sa nema k zdrojaku ako dostat.
        Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity