struktura uzivatelov sa meni

Sekcia: Ostatné 14.09.2008 | 20:02
Avatar chatpall   Používateľ
Ak prvych rokoch pouzivali Linux ludia co poznali svoje stroje ako vlasne deti. V nasledujucich rokoch zacali pouzivat Linux ludia ktori mali dobre programovacie skills. Dalej to boli ludia ktori mali cas a chut sa ucit nieco nove. Tak dnes prichadza k Linuxu vela ludi co nemaju zakladne navyky pre pracu s PC (zaradujem k tomu aj netiketu). Viem ze by mi to malo byt jedno, ale zacinaju sa tu objavovat uzivatelia, ktori hladaju informacie o crackoch, hačkovaní atd. Nebolo by vhodne nejakym sposobom naviest ich k tomu, comu komunita okolo linuxos.sk smeruje. Otvorenym standardom, vymene informacii, rieseniu skutocnych problemov, sebazlepsovaniu.
NERUSTE TENTO UCET!!!
    • Re: struktura uzivatelov sa meni 14.09.2008 | 20:07
      Avatar boko SUSE11.1 64b  Používateľ
      Hmm crack a hacky? take som si tu zatial nevsimol, jedine som si vsimol ze sa tu ludia pytaju dost casto to iste a nevedia pozuivat gugl.
      • Re: struktura uzivatelov sa meni 14.09.2008 | 21:06
        Avatar Miroslav Bendík Gentoo  Administrátor
        No ja som videl, že tu niekto hľadal crack na driver pre integrovaný modem.
        • Re: struktura uzivatelov sa meni 14.09.2008 | 23:07
          Avatar Tommy Angelo   Používateľ
          kolega Dumaru. Ale tak je pravda ze o skutocnych a troska narocnejsich problemoch co sa tyka linuxu, tak sa to uz menej riesi a menej ludi sa to pyta. Snad odpoved moze byt aj v tom, ze dnesne distra su uz lahsie, a zcasti dost zautomatizovane, takze sa blizia max. userfriendly, preto jak spominal zakladatel temy, medzi normalnymi uzivatelmi si linux nasiel uz konecne cestu. A to je len dobre, sice je blbe 1500x odpovedat na podobny a stale opakujuci sa problem, ale tak o par rokov to uz bude lahsie, lebo nas bude viac ;)