Vie niekto prosim pomoct s nasledujucim problemom (skupinou podobnych problemov) ?
Poznate ten pocit ked potebujete nieco dointalovat z CDciek danej danej distribucie (konkretne FC) - ziaden problem, ale ... ?
FC disponuje nie zrovna asi najinteligentnejsim (grafickym) spravcom balikov. V danom 'pomocnikovi" si mozem naklikat co potrebujem doinstalovat (odinstalovat) ale ak je toho viac a ono sa to nachadza na niekolkych CDckach tak vznikne uplna diskoteka - nestiham vymienat CD v mechanike a zial viackrat pyta jedno a to iste CDcko !!!
Da sa nejak vyhnut tomu aby som opakovane nemusel vkladat jedno a to iste CDcko ?
Riesenim by mozno bolo v tom, ze by vsetky CDcka boli ulozene niekde na HDD, HTTP - skusal som instalovat z HDD a cez HTTP ale dany (graficky) spravca nadalej vyzaduje pri dodatocnej doinstalacii instalacne medium CD :( hoci cely system bol instalovany z HDD resp. cez HTTP :(
Da sa niekde definovat v systeme zdroj balikov (nie CD) odkadial ma system doinstalovavat svoje baliky ?
Dalsi problem mam ako sa da donutiti instalator instalovat baliky nie z CD ale s ISO obrazov - skusal som manualne primontovat ISO obraz do /media/cdrom - ale neoklamal som ho :(.
Dakujem za kazdu pomoc ...