Zdanie
nezda sa Vam, ze cim dalej, tym je pcet dotazov vo fore mensi a mensi ? Moja otazka znie:
1. ludia sa postupne ucia a systemy su viac userfriendly
alebo
2. trosku to tu upada a nebola by zla nejaka inovacia
Co takto sa vyjadrit resp. dat daku tu anketku ? Pokial mas rozumny vlastny nazor, napis ho sem, inak si toto vlakno radsej nevsimaj ;-) a nechaj priestor takym , ako som ja. dik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
mne by sa pacila inovacia typu sprav, ten stlpec napravo si skoro nikdy nevsimnem pritom tam byvaju celkom zaujimave informacie, prijal by som keby boli niekde navrchu, nad clankami malym pismom a clanky pod nimi (ako prikald uvediem stranku www.dsl.sk)
3. ludia zistili ze ked vyriesia jeden problem pride hned dalsi a linux odlozili do krabice, otazka je kedy ho znova vybalia
3b. ked si budu musiet za vsetok soft ktory maju platit?
3c. ked prestanu byt stadom a zacnu rozmyslat kazdy vlastnou kotrbou?
- Lenivost vladne svetu
PS: Pred takymi 3 rokmi to tu vazne ficalo 24 hodin denne :( . Mozno za to fakt mozu user friendly distribucie, co je na druhej strane dobre - rozrasta sa komunita :)
skus si spracovat kvalitu a kvantitu otazok za poslednych 5 rokov na tomto portali a budes mat odpoved.
PS.: Pre Stana s tym FF3, to si dobre zadrel. Ten bug je uz dlho opraveny, vsimol si si?
http://img528.imageshack.us/my.php?image=skveleal8.png
robi mi to tak vsade. linux, windows (xp).. v kazdom ff3
ale tak ankety mozes pridat aj ty. btw robil som to prave - konkretne o spravcoch suborov :)
(wed aj gooogle dnes spustil motivy :-D)
PS: Pokial je tu daky admin, kludne to vlakno zmazte .. a dik, ze sa tak nestalo uz vcera pod hodke a ze sa to nezvrhlo blbym smerom ;-)