teoreticke hibernovanie
Napadla ma takato otazka... vo firme mame identitcke notebooky. Dost casto sa stava ze musim pozicat poptipade si vymenit notu s niekyn vo firme. Moja nota je neposkravane a neponalepkovana :) (ideal ako prezentacna masinka) tak ma napadlo ci by bolo mozne do noty vrazit SD cartu ktoru pouzijem ako SWAP. Na svojom notebooku by som hibernoval, potom by nastupilo vybratie SD zo slotu a Na druhom by som ju strcil do slotu a zapol ho. Nabehlo by to??
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
za dalsie by to potrebovalo (asi) aby boli vytvorene rovnake uzivatelske konta, ale to je len typ.
kazdopadne si ale myslim ze by sa to dalo rozchodit, len ci ti to za to stoji...
a teraz tu o vlkovi a siedmich kozliatkach.
technicky je to na mozne urcite,
ako to predviest prakticky necham na teba...dufam ze s podelis s rieseniim
Takze identicky hardware je len iluzia ktora sa moze pretavit na skutocnost len u cerstvo vzniknutej pravnickej osoby.
Inak, keby sa jednalo napriklad o Slax bez potreby hibernacie, tak by bol efekt zodpovedajuci poziadavke. Len praca s systemom na pametovej karte bude asi utrpenim oproti pouzitiu normalneho harddisku.
ide o to, ze v PRIPADE ze naozaj su stroje identicke, domnievam sa, ze by to malo fungovat.
SD karta je samozrejme irrelevantna, avsak hibernovat EXT HDD by slo.
Sak vyskusaj co k tomu potrebujes, teda okrem identickeho zoznamu nainstalovanych komponentov a identickeho patch levelu. to by som sa uz ja osobne vybral cestou kompletneho systemu na externom HDD.