Zachrana dat - USB klucik
vopred dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
Pripadne sa pozri sem, vyzera to pomerne schopne.
Odporucim napriklad program testdisk a ostatne programy z toho balika. Rozobera sa to tu kazdu chvilu.
stiahneš tu: http://www.soft32.com/download_7508.html
Name: any
Company: any
Serial: RAAACdY4USmajGwqufxQaBM8SEccO+S24kKo7rk6H70yHOg4/QzlXkwI3Wv1XtxGQCJ4YozxWgU6IhBErdlKK58LZJ+E
S týn decákom si to v mojom veku prehnal.
Ohladne mojho roku narodenia, mozes si ho lahko zistit. Je napriklad v Socialnej Poistovni.
PS.: S tym decakom som to naozaj prehnal, myslim ze bolo vhodnejsie spomenut Pastak ale slusnost ma nepustila.
Ak ťa to uspokojí, tak zvyšok svojho života už už prežijem počestne, hoci tým narobím hanbu celej svojej zlodejskej rodine.
Ty by si sa však tiež mohol polepšiť, pretože hneď prvý odkaz v google o tvojom nicku prezrádza, aký si. http://www.google.sk/search?hl=sk&cr=countrySK&q=WlaSaTy&start=0&sa=N
A staršiemu je slušnosť vykať.
No, na dnes mi už stačí, ahoj.
:-)
Ja som si teraz pozrel jeho argumentáciu napríklad na: http://www.infoware.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=57596#forumtree ako pekne a s láskou vysvetľuje MS_positive jedincom skutočnosti, ktoré sa im nedobre počúvajú ...
JE jednoducho stará, dobrá škola ...
:-) :-)
Ale k veci, jeho postoje sú mi totiž sympatické a s tým warezom ste sa (podľa mňa dosť zbytočne) pochytili navzájom ako dvaja silne zásadoví jedinci, asi to nebolo fakt tak myslené ako to nakoniec čierno-bielo tu vyzerá.
Inak pohoda, piatok.
Inak slabšia pohoda, idem do nočnej.
WlaSaTy: dakujem
zeleno: tiez som nazoru, ze ked je nieco zadarmo, tak preco kradnut, a ked tam bola doba 30 dni na vyskusanie, tak si zbytocne zverejnoval to SN, mohol si tusit, ze aku reakciu to vyvola...
all: udaje su uz spat, pomohol ten program, co som vygooglil, tiez je to free mimochodom
Čo sa týka toho cracku, ani neviem, či je funkčný. Ako som ho našiel na internete, tak som ti ho tak aj pastol. WlaSaTy musí mať iný prehľad, keď hneď zistil, že je správne. Asi ich vie naspamäť.
Navyše som sľúbil, že sa polepším. Všetko zlé, je na niečo dobré. Aspoň už viem, ako sa mám na tomto serveri správať a čo od koho očakávať. Aj ma prekvapilo, že z toľkých ľudí ma zvozil len jeden.
Nabudúce si už nedám tú námahu, aby som miesto niekoho googlil, keď si to môžeš urobiť sám.
Načo si sa potom pýtal?
a staci, ze ta zjazdil jeden clovek, naco ti budu viaceri pisat to iste, WlaSaTy ma svojsky styl, no vie poradit, ty si tiez poradil, no spravil si jednu ukrutnu chybu :) uz to neriesme, nikam to nevedie
Ty tiež asi patríš k tým svetcom, čo nikdy ako dieťa nehral kreknutú hru, nikdy ako študent nepoužil nelegálny softvér a v dospelosti nikdy neurobili žiadnu chybu.
Poprosil by som pána Tomáša Srnku, aby vymazal moje konto, už vás nechcem v budúcnosti obťažovať.
:-)
a byť virtuálny prízrak, tak to ma nebaví.
Ak by mi niekto v krčme na dedine povedal, že som zlodej aj s celou rodinou, tak ho odnesú v plachte.
Nepotrebujem sa rozčuľovať a dať sa zjebať ešte aj od človeka, ktorému radím. Som od väčšiny o 40 rokov starší a nemienim sa prispôsobovať mysleniu 20 ročných ľudí. Je to klasický generačný problém.
Je to ako keby sa oni mali prispôsobiť mysleniu kojenca.
Tvoje správy si vždy rád prečítam, len v nich vytrvalo pokračuj.
Ps: Nie som tu nováčik, som tu vyše dvoch rokov, len som moc neprispieval
Ale ty sa potrebuješ a s ostatnými azeťákmi vyrozprávať a všetko komentovať. Prečo teraz napríklad
cítiš potrebu vyjadrovať sa stave môjho srdca?
PS.: zaujimalo by ma co za preslopany argument zas pouzije.