Instalacia bez CD,USB,FDD
BTW suflik na 2.5ku disk nemam
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Instalacia bez CD,USB,FDD 03.03.2009 | 20:21Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorZaujímavá distribúcia na pomalé stroje (celeron 600 je pomalý??? mne linux dokonca s KDE krásne bežal na 200MHz .. akurát RAM je málo) je DSL. Čo sa týka inštalácie máme tu možnosť nabootovať z USB alebo vytiahnuť HDD, hodiť do inej mašiny a nainštalovať tam.Chat
-
Re: Instalacia bez CD,USB,FDD 04.03.2009 | 10:57Shano Návštevníknikto nic viac ? :( ty si to zle precital mam tam napisane ze bootovat z USB sa mi neda keby sa dalo tak no problem a disk nemam tiez kde prehodit lebo book 2. co mam ma sata2. Nieje nejaky sposob ako spustim tu instalaciu priamo z Xubuntu a trebars na 2hy odiel nahodim dalsi.... No a seka mi to secko nvm ako to tebe slapalo na 200ke
-
Re: Instalacia bez CD,USB,FDD 04.03.2009 | 11:14Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľz akeho si mesta?tlačené knihy a e-knihy
-
-
-
Re: Instalacia bez CD,USB,FDD 04.03.2009 | 11:21dodoedo Fedora Linux PoužívateľNeustále sa opakujúca téma.... :-) S. Hoferek pre vás túto dilemu pekne spracoval v DATABÁZE ZNALOSTÍ. Pozri si na konci jeho článočku ďalšie odkazy na túto NEUSTÁLE sa opakujúcu "zombie" tému.G. Orwell: "Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více bude nenávidět ty, kteří ji říkají."
-
Re: Instalacia bez CD,USB,FDD 04.03.2009 | 11:23dash Návštevníkhttp://wiki.debian.org/Debootstrap?
-
Re: Instalacia bez CD,USB,FDD 04.03.2009 | 11:38dodoedo Fedora Linux PoužívateľTáto diskusia bola vyriešená.G. Orwell: "Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více bude nenávidět ty, kteří ji říkají."
-