LinuxFest 6 sa blíži
Program tejto akcie sme sa rozhodli trochu zmeniť. Doobeda približne do 13:00 bude prednáškový blok s oblasti desktop aj server. Presnejší zoznam prednášok nájdete na linuxfest.sk Poobede budú nasledovať dva nezávislé bloky s workshopom.
Poobede je tiež urečené na dizkutovanie a výmenu informácii medzi prednášajúcimi a poslucháčmi z doobednajšej časti.
Prebiehať bude aj installfest.
Prednášky sú pomerne presne určené. Avšak zaujmalo by ma koľko času chcete venovať ktorej téme - či už doobeda alebo poobede. A čo vás z daných tém najviac zaujma a čo by ste chceli počuť.
tomolc
(spoluorganizátor)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
totiz na minulom linuxfeste sa hovorilo nieco o tom, ze by sa urobilo nieco pre uplnych zaciatocnikov. nieco typu uplny uvod
rad by som sa pozrel na "workshop: Freemap.sk ", zaujimalo by ma akym sposobom sa daju integrovat mapy z daneho portalu do sucasnych klientov schopnych prace s openstreetmap.org . Teda kompatibilita a diferencie.
Ide mi aj o to, ze nie kazdy pouziva na cesty notebook a portal FreeMap.sk ma jednu obrovsku turisticku vyhodu. Tou je podobnost s beznou mapou, nechybaju vrstevnice a znacenie teremu (luky, lesy,..).
tomolc
i ked ja osobne nemam mobil s GPS ale PDA, ma to lepsi display :-)
tomolc