nahrada za T500... potrebujem poradit
Chcel som si kupit lacnu T500 s ATi. NJ253XS to bola, mavali ju za +-34tis Sk. Problem je ten ze sa zrejme tento model prestali vyrabat a nikde ani v CR ani v SR ho nemaju a najlacnejsi model T500 s ATi je teraz za 40tis Sk co je pre mna vela.
Viete mi niekto poradit iny book co sa aspon vzdialene priblizuje kvalitou a vykonom danemu lenovu?
Pls, ak viete tak pomozte nekdo. Chodim uz cele dni po nete a hladam. Uz ma zacina z tych lacinnych plastovych superlesklych minipiecok od ASUSu, HP..atd.. co chcu dokonca nabijat kazde 2 hodiny boliet hlava. Aspon ze nechu uhlie ale elektrinu.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Nestacil by?
Snad sa to nebude povazovat za reklamu, ak hej kludne to vymazte, nepracujem tam, dokonca tu firmu ani nepoznam, ale nasiel som to pri hladani nb pre seba.
Dell booky som nasiel len drahé.. (15.4" a viac hladam).....
Acer je samovrazda... mozno maju par dobrych kusov... ale riskovat nejdem.
HP maju dobre booky az od 40tis dalej... Elitebook.... (tie bezne su strasne nanic.. na niekorych sa ani ruky nadaju mat polozene tak su horuce... prehybaju sa.. leskle displaye.. hnus... farba sa vysucha a olupe...)
ASUS su tiez plastove vyhrevne monstra s nulovou vydrzou
Toshiby su zas jak lesklejsie nez niektore zrkadla.
uz mi ostava asi len Clevo....hhhh
Toshiba je na tom velmi podobne ako Siemens. Obe značky sa držia ďalej od všetkého naokolo. Použil by som ich len na kancelárske práce, poprípadne len ako GPS a pod. Toshiba nie je len zrkadlo ale designovo velké lákadlo ako aj Pavilliony od HP, čo sú velmi vhodné na multimédiá a hry a myslim celkovo vhodné pre študentov svojimi cenami a výbavou.
ASUS momentálne ponúka NB a M-NB so skvelými batériami vďaka hybrid engine. Ak dáš pozor na labil´e klávesnice, tak ti dlho vydrží. (batéria 8 a viac hod., ak si priplatíš)
Acer by som tiež neodpisoval, pretože rady nad 30tis sú špičkové a dokonca aj pri lacnejších kusoch majú skvelé vyhotovenie obalu so super výbavou. Dokonca Acer má super podporu HW, čo sa týka Linuxu, takže žiadny problém.
Môj hlas má značka HP (business) a MSI (možnosť nahodiť OS TIGER, 100% funkčnosť SW od Apple).
Ale vylucena vec je hrat na nom hry. Ale nehovorim, ze by to nebolo mozne :)
len je haluz hybat hromadou jednotiek na malickom displeji. kto skusal hrat strategie na malom rozliseni, ten da za pravdu, ze sa tam da stratit :)