PROSBA

Sekcia: Ostatné 10.02.2010 | 22:00
Avatar [zmazany_uzivatel]   Používateľ

zdravim vas, hned na zaciatok mam na vas dve otazky - prosby:
1. zhanam dobrovolnika ktory sa vyzna vo wordpresse/joomle/drupale
2. zhanam niekoho, ktory poskytne webhosting zdarma na nekomercny projekt
-detaily- 1. zháňam dobrovoľníka, ktorý by upravil nejaku wordpress/joomla/drupal tému pre nekomercny projekt.

2. ide o vytovrenie portalu - webstránky tématicky zameranej na československých námorníkov, namornych dostojnikov, kadetov, tiez vysluzilych starych veteranov, ktori plavali na lodiach, ...
Odozvy su pozitivne. Pohybujem sa v tejto brandzi uz nejaky ten rok a z rozhovorov s nimi jasne vyplynulo ze by takyto projekt uvitali! V zahranici je zvykom, bohuzial u nas tak moc nie, mozno aj preto, ze od cias sociku mnoho novych namornikov v cz/sk nepribudlo. V sucasnosti sa masivne skolia novi buduci namorni dostojnici a tak sa vyplna medzera, ktora tu za poslednych 20 rokov vznikla. Vacsina z kadetov su mladi chalani ktorym prekaza ze nic taketo tu nie je.

Stranka by plnila funkciu info portalu, ktora bude odrazovym mostikom pre zacinajucich, ale aj skusenych namornikov nakolko na slovenskom a ceskom internete je malo informacii z tejto brandze.
-ciele- vseobecne informacie, rady, aktuality z diania v namornej doprave ci uz v europe alebo celosvetovom meradle, manualy, prirucky (na ktorych usilovne pracujem), diskusne forum, kontakty na domace/zahranicne crewingove agentury, lodne spolocnosti.

Sucastou bude aj rozsiahla historicka cast, fotogaleria z minulosti a tiez zo zivota dnesnych namornikov.

za tymto ucelom som mal zriadenu stranku na free hostingu 000webhost.com ktory mal vsak obmedzenia takze som nemohol vyuzit cms a chcel by som zvysit doveryhodnost tohto portalu umiestnenim na normalny hosting no nechcem za to hned cashovat $$$. v pripade, ze projekt sa ujme, samozrejme som pripraveny sa dohodnut ze by som za tento hosting platil, to je samozrejme!

nudzovu stranku som zalozil na www.namornik.tk
dik za cas / feedback

    • Re: PROSBA 10.02.2010 | 22:25
      Avatar Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko  Administrátor
      2. zhanam niekoho, ktory poskytne webhosting zdarma na nekomercny projekt
      Ahoj, ozvi sa mi na mail.
      Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte