v readme.txt je ale
Tested on kernels:
2.6.21, 2.6.25, 2.6.28, 2.6.31
Tak som si neni isty ci to ma zmysel sa s tym dalej hrat.
Postupoval som nasledovne
stiahol som si driver http://sourceforge.net/projects/ft1000/
Installation instructions:
==========================
1.) make
2.) sudo make install
3.) plug-in USB modem
Chcel by som vediet ci sa to niekomu podarilo rozbehat.
WICD neodporucam za klienta, taktiez som ho zvolil za default managera pripojenia pri instalacii Arch Linuxu a bola to velmi velka chyba. Ak instalacia prebehla v poriadku, malo by to ist. A taktiez si myslim ze ak to fungovalo v jadre 2.6.31, musi to fungovat aj v 2.6.32.
Odporucam teda vyskusat vymenit WICD za NetworkManager - co je otazka par minut, a vyskusat ci ani on nedetekuje modem.
Popripade pozriet dmesg, ci tam nie je nejaky error ohladom pripojeneho modemu.
pacman-R wicd
Dakujempacman-S networkmanager network-manager-applet
dohodil som do rc.conf-u networkmanager
restart pc.
Pripojil som USB modem a same sa to nahodilo. Pripojilo a teraz odpisujem :)
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 45.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 5.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Sakra. 75euracov mesacne. Hm nic moc:D
Ale do mesta staci.
Preto mam mobil s internetovym pripojim od O2 ( bez limitu za 6€ ), kt. mi staci na maily a obcasne pozeranie stranok, popr. sa pripojim na wifi... a notebook nosim tam kde viem ze je wifi alebo viem ze internet nebudem potrebovat :) ( tusim sa da urobit aj zdielanie pripojenia z mobilu na notebook , cim by si usetril a ziadnych 75€ by si neutracal)
Som rad ze sa problem vyriesil. Wicd nie je plnohodnotna nahrada za networkmanager - co je aj dovodom preco asi v ziadnom distre nie je defaultne
Ahoj, to nemam ako hlavne pripojenie..
Hlavne pripojenie
Date and time: 19.02.2010 09:42
Download speed: 16 981,15 kbit/s (2 122,64 kB/s)
Upload speed: 13 806,74 kbit/s (1 725,84 kB/s)
Zalohu mam ADSL turbo 4 ci tak neako to bolo ale to je iba2.5 Mbit/s
Cez telefon mam propojene hx4700 ipaq ako hovoris cez bluetooth. Ale tam mam limit 10MB.
A od t-mobilu ten Hi speed :D tam je tusim 20GB limit...ach nemam rad limit. Alebo ked som niecim obmedzeny..