battlefield 2

Sekcia: Ostatné 29.03.2010 | 22:16
marko   Návštevník
cavte nemal by niekto dobry navod (som zaciatocnik) jak by som pod ubuntu 9,10 rozbehol battlefielda 2 complete collection z instalacneho dvd, skusal som to cez wine, ale po spusteni nabehlo len logo, zablikal obraz a dalej to uz neslo. Videl som na youtube video ze to nejaky manik hral pod linuxom, takze by to malo ist. A bude sa tam dat hrat multiplayer online? thx
    • Re: battlefield 2 30.03.2010 | 00:08
      Avatar Dare_devil Debian, OpenSuse  Používateľ
      Podľa : http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=3438&iTestingId=47700 to má pre ubuntu 9.10 ohodnotenie gold ( veľmi dobre idúce pod linuxom ).

      Popr. si nainštaluj PlayOnLinux a tam si zvol z ponuky Games -> Battlefield 2.. Následne ťa už bude sprevádzať inštalačný "wizard" ktorý sa pokúsi nainštalovať ti korektne Battlefield 2 z inštalačného média ( pripojeného .iso fajlu / originál dvd )
      There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
    • Re: battlefield 2 30.03.2010 | 12:16
      Avatar modzog Centos, Ubuntu  Používateľ
      Presne toto DVD mam doma.

      Mal som to nainstalovane ale uz si nepamatam verziu wine ale vetsie problemi neboli. Nainstaloval som normalne hru a potom patch. Mozem to skusit vecer zase rozbehnut ak si najdem cas.

      Multiplayer nefungoval. (myslim ze nefunguje ani pod cedegou) Myslim ze punk buster nie je funkcny. A myslim ze som ho ani neinstaloval ak som chcel aby hra sla.

      Blbla mi grafika. To znamena vypadavali textury specialne tie na zemi takze postavicky behali po bielej ploche z casu na cas. Nevedel som efektivne menit rozlisenie lebo vo vetsine pripadov po zmene rozlisenia sa hra uz nespustila.
      • Re: battlefield 2 31.03.2010 | 00:23
        marko   Návštevník
        Takze som to nainstaloval cez ten play on linux, hra sa spustila, ale tiez mi zacali vypadavat textury - mali vseliake ine farby. Multiplayer sa mi tiez spustil, len to tak isto menilo textury a este to aj sekalo. Mohla by byt chyba v ovladaci grafickej karty? nie som si isty ci mam nainstalovany spravny
        • Re: battlefield 2 31.03.2010 | 20:24
          Avatar modzog Centos, Ubuntu  Používateľ
          Nemyslim ze by to bolo ovladacom ine 3D hry mi idu pekne. Napr Fallout3, QuakeWars atd..

          Chces povedat ze sa ti podarilo v multiplayeri pripojit na niektory z oficialnych serverov aj so zapnutym a funkcnym bunkbusterom ?