vertikalna synchronizacia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: vertikalna synchronizacia 27.01.2013 | 19:59default Debian PoužívateľGrafická karta? Ovládač? Window manager, resp. Prostredie?R.K
-
Re: vertikalna synchronizacia 28.01.2013 | 00:59mascoo Návštevníknvidia , ovládač 310 , prostredie gnome s unity , ubuntu 12.04 lts .
-
Re: vertikalna synchronizacia 28.01.2013 | 10:07default Debian PoužívateľV nvidia settings sa dá vypnúť OpenGL sync to vblank, ale úplne definitívne to neni. Ale neviem či ti to bude stačiť, lebo stále bude fungovať v prostredí, a tým pádom ovplivňovať aj výstup všetkých aplikácií - to zabezpečuje compiz, a to vsync je stále povolené pomyselne v xorg, ale dá sa to vypnúť aj tam, ale to ti bude všetko trhať - okná, videá. Čo chceš vlastne dosiahnuť?R.K
-
Re: vertikalna synchronizacia 28.01.2013 | 22:51mascoo Návštevníktak už som to vypol podla neakého návodu na fore ruskeho ubuntu . ale aj tak dik .
-
Re: vertikalna synchronizacia 28.01.2013 | 23:03default Debian PoužívateľPovedz mi čo je tvoj cieľ.R.K
-
Re: vertikalna synchronizacia 28.01.2013 | 23:08default Debian Používateľlink Toto si nainštaluj, a nájdi plugin opengl, a tam vypni vsync . Tým to odstavíš všade , aj v prostredí, len by ma zaujímalo, načo ti to je keď potom ti budú trhať, aj okná a videá , ... .R.K
-
-
-
-
-