<div>
<div>Ahojte tak skype kamera uz
ide kupil som za 10e druhy PC a tam ide pekne kamera,ina grafika,len som
tam dal Lubuntu 14 a zase nejde Youtube video aj som nainstaloval
flashplugin v Synaptic ale vobec ani neukaze,nechapem na to druhom to
slo hned ,co musim robit aby to slo ,prosim vas ,cital som kadeco ale
nepomaha</div>
</div>
HP Compaq nx-6325 Mobile AMD Sempron(tm)Processor3500+ Memory 896MB Operating System Lubuntu 14.04'Trusty Tahr'+WinXP
obr
obr
skusam secki tieto po jednom ale nepomaha
adobe-flashplugin
,flashplugin-nonfree
,swfdec-mozilla
,mozilla-plugin-gnash
agnash
.Vyskúšaj vypnutie možnosti grafickej akcelerácie hardvérom vo Firefox prehliadači.
Tento problém s prehrávaním videí je iba vo Firefoxe alebo aj v iných prehliadačoch? Vyskúšal si napr. Google Chrome? Iné internetové videá sa prehrajú?
Ak teda nie je možné prehrávať žiadne videá, tak je tu aj možnosť, že procesor nevládze prehrať video.
Napadá ma ešte jedna "hriešna" myšlienka a síce stiahnuť Firefox pre Windows a nainštalovať ho v Lubuntu cez Wine (nezabudnúť pred inštaláciou odkliknúť vo vlastnostiach spustiteľnosť exe súboru). Takto nainštalovaný FF si bez problémov posťahuje nutné kodeky a aj funguje bez problémov. Vyskúšaj a daj vedieť. Ak by ani takto nainštalovaný FF nespustil videá, tak sa bude musieť zamerať pozornosť na procesor.
</div>
Mohol si aspoň napísať, že Ti k spusteniu nového flashu od adobe chýbala inštrukčná sada sse2. Mimochodom, nevidím dôvod na mazanie témy. V tomto fóre, rovnako ako aj v iných fórach sa dá vyhľadávať, a ktokoľvek si môže nájsť odpoveď na rovnaký alebo podobný problém. A to bez čakania.
PS: to, či si sa pohral s alternatívami už písať asi nebudeš.
Athlon XP 2200+ nepodporuje instrukční sadu SSE2, bez které Flash 11.2 nefunguje. Jediným řešením je ruční instalace starší verze, která toto omezení nemá. Je tedy potřeba
toto mi pomohlo
Tak ešte označ vlákno za vyriešené :)
to som dal