Ahoj chlapci! Stáva sa mi občas že nejde tlačiareň v okienku -povolená nie je krížik čiže nefachčí/prikladám screen/-ak tam ten krížik potvrdím pracije dobre ,ale po 10-20 tich prihláseniach sa zasa nastaví ako nepovolená! Čo stým?Vie niekto múdry? Díky vopred!
Kurňa-tlačiareň vypadáva!
- Obrazovka z 2017-01-20 16:28:37.png (58.6 kB)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Vypni jej uspávanie, a doplatíš to na účte za elektriku.
Ale ja ju používam iba raz za mesiac!
Uspávanie tlačiarne som nenašiel!
Ale to musíš hľadať na tlačiarni, nie na počítači. Hádam si nemyslíš že má plne nastavené spravovanie napájania počítačom.
PS: Prekliknúť to raz za mesiac asi nebude veľký problém.
Ale to je jednoduchá-lacná tlačiareň tam žiadne také riešenie nie je!
Riešenie? Skús namiesto slova riešenie hľadať slovo nastavenie v príručke pribalenej k tej tlačiarni.
Po 10-tich rokoch?ja myslím že chyba je v Minte-keď mi povolenú tlačiareń preklepne na zastavenú!Aj po 10tich štartoch je povolená-a potom na 11násty ne zastavená!
Oprava-Po 10-tich rokoch?ja myslím že chyba je v Minte-keď mi povolenú tlačiareń preklepne na zastavenú!Aj po 10tich štartoch je povolená-a potom na 11násty JE zastavená!
Pokiaľ je tá tlačiareň dlhodobo nedostupná, tak mu pri jej zbežnej kontrole vyhodí chybu. A po niekoľkých chybách ju zakáže. Podľa mňa je chybou, že si v návode na použitie tlačiarne hľadal iné slovo. Ak vôbec.
To bude asi tá príčina,je ju zapínam raz za mesiac!
no ak je ta tlaciaren bežne vypnuta, tak systém ju počase vyhodnotí ako neaktívnu aby ju iný program neskúšal použiť a nehromadila sa tlačová fronta
Ok a díky!