Používa niekto ešte HP 2510p ?

Sekcia: Ostatné 05.10.2021 | 08:57
Avatar Majo Pytagora   Používateľ

V Bratislave lacno predám zvyšok HP 2510p. Nie je tam základná doska, klávesnica, optická mechanika (namiesto nej je adaptér na HDD). Zvonka je to doškriabané (bol to turistický notebook). Displej a batéria by mohli pasovať aj na 2530p. Ponúkam to len tu, aby som znížil riziko, že to predám niekomu, kto to hodí do netriedeného odpadu.

Plochých káblov mám k tomu tiež dosť, neviem či pasujú aj na iné notebooky.

    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 05.10.2021 | 21:48
      Avatar gejza ubuntu MATE  Používateľ

      ...tak to hod do triedeného odpadu...

    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 05.10.2021 | 22:04
      Avatar Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable  Používateľ
      Nie je tam základná doska, klávesnica, optická mechanika (namiesto nej je adaptér na HDD). Zvonka je to doškriabané

      teda predavas nepouzitelne poskriabane telo stroja co patri na smetisko alebo v lepšom prípade do múzea

      na sfunkcenie si teda zaujemca musi kupti zakladnu dosku (+ procesor, ramku, disk) aby mohol pouzit 1200x800 display a 10 rocnu bateriu tesne pred smrtou

      nemozes mysliet vazne

      Linux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
      • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 09:58
        Avatar Majo Pytagora   Používateľ
        na sfunkcenie si teda zaujemca musi kupti zakladnu dosku (+ procesor, ramku, disk) aby mohol pouzit 1200x800 display a 10 rocnu bateriu tesne pred smrtou

        Ty si dobrý blbec. Ja nikde nepíšem, že si do toho máš dokúpiť chýbajúce komponenty. Nadpis "Používa niekto ešte HP 2510p ?" pre normálnych ľudí znamená, že hľadám hlavne niekoho, kto taký notebook má a chýba mu nejaký komponent. Napriek tomu, všetky komponenty sa dajú dokúpiť. Doska za 50€. Predávam to v celku, lebo sa sťahujem.

        Ponúkam to za 0,01€

        Iní pýtajú 1€ len za 1 skrutku z takého notebooku. Celý notebook s pokazenou doskou niekto ponúka za 40€.

        Dobre viem, čo by si s tým urobil ty, lebo si obyčajný primitív z Cigáňgradu nad Hronom.

    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 10:59
      Avatar vxmery Mint 21.3 Cinnamon  Používateľ

      @Majo

      Pozri čo si napísal:

      V Bratislave lacno predám zvyšok HP 2510

      Myslíš, že má niekto krištáľovú guľu aby vedel, že myslíš 0,01€ ? Čiže dobrý úmysel prezentovaný úplne zle. Ja použiteľné veci tiež radšej darujem akoby som ich mal vyhodiť.

      A druhá vec - na základe čoho sa cítiš byť kompetentný niekoho urážať a titulovať ho blbcom a primitívom? Takýto slovník si nechaj na puberťácke fóra. Ak máš v sebe štipku slušnosti, tak sa ospravedlň. Alebo budem blbec a primitív aj ja?

      • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 11:41
        Avatar Majo Pytagora   Používateľ

        Nenapísal som tam cenu preto, lebo som tam napísal "predám". Keď predám, tak predám. Aj za 1 cent. Keby sa náhodou o to strhla bitka, tak to predám tomu, kto dá viac.

        Ja neurážam nikoho. Na rozdiel od prvých dvoch diskutujúcich. Pretože reči o "nemyslení vážne" a celý ten ironický tón nech si tí dvaja nechajú pre niekoho kto pýta 40€ za v podstate to isté (lebo x rokov používanú klávesnicu by som radšej vymenil). 40€ je 4000-násobok toho, čo pýtam ja. Napájací adaptér má rok (len neviem či nie je prasknutý). Ešte je tam reštaurovaný ventilátor, ten má tiež 1 rok.

        Na základe čoho môžem niekoho nazvať "blbec"? Na základe toho, že som inteligentnejší. A existuje silná korelácia medzi inteligenciou a tým, ako človek nakladá s odpadom. Stačí sa ísť pozrieť, kde býva B. P. Preto som už písal, že to ponúkam tu, lebo sú tu v ø inteligentnejší jedinci ako na Bazoš.sk. Ja tu od ľudí čakám, že vytriedia odpad, ale zároveň oni nech ma nepovažujú za idiota z Bazoša, ktorý pýta 4000-násobok trhovej ceny.

        Ešte by som ti odporučil jednu knižku.

        Lebo ty v mene bratislavského progresivizmu chceš zo mňa urobiť niekoho, kto bude vyhlasovať "Milujem ľudí, ktorí produkujú minimum odpadu. A zároveň milujem ľudí, ktorí produkujú maximum odpadu." To sa navzájom vylučuje. Logika je neúprosná a politicky nekorektná. Neznášam ľudí, ktorí nevedia žiť ekologicky. Sú to KOKOTI!

        • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 12:51
          Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

          No ty si teda riadny curak. Klames, zavadzas, povysujes sa nad inych a pritom si take tupelo, ze ti to ani nedojde.

          Aj za 1 cent. Keby sa náhodou o to strhla bitka, tak to predám tomu, kto dá viac.

          Takze nepredas za jeden cent, ale za to kto da viac ty hovedo neokrochane. Klames hned v prvej vete ty kreten. Aj ja by som ti odporucil jednu knihu, taku na tvojej myslienkovej urovni, pretoze tu co si odkazoval ty, si ocividne nepochopil.

          A na zaver teda ked chces neuprosnu  a politicky nekorektu logiku: Z tvojich 3 odpovedi v tomto fore je kazdemu jasne ze tym kokotom si ty. BTW ak niekto musi sam sebe honit ego tym aky je inteligentny, tak je casto opak pravdou a iba si tym kompenzuje svoju tupost.

          Zober si svoj odpad co nechce nikto ani zadarmo zasun si ho do analu az po napajaci kolik a pal do pice. S pokrikom progresivisti, vylizte si prdel sa s tebou lucim, ty ekologicky zmyslajuci nadclovek. Muck :-*

          git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
          • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 13:01
            Avatar Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable  Používateľ

            pôvodne som nechcel reagovať na jeho primitivizmus lebo to je pod moju úroveň ale ty si sa pekne rozohnil

            ale radšej ho ignoruj, to nestojí za to,

            hádať sa s debilom je ako zápasiť s prasaťom v blate, až po chvíli si uvedomíš že to prasa si to užíva

            Linux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
            • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 13:06
              Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

              Ano, vravi sa "Arguing With An Engineer Is Like Wrestling With A Pig In The Mud After A Few Minutes You Realize The Pig Likes It"

              Kedze som engineer, tak mam sem-tam podjebavacnu naladu. A tento pacient mi prisiel tak akurat do rany :D

              git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
          • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 13:05
            Avatar Majo Pytagora   Používateľ

            Vidím, že som vás precenil. Už ste to tu zabili, 5 ľudí chodí na túto stránku.

            Ja neklamem. Neviem, ako inak by som mal riešiť situáciu, keď viacerí ponúknu 1 cent. Považujem za spravodlivé predať to tomu z nich, kto ponúkne viac. Ale každopádne to predám za 1 cent, ak nikto neponúkne viac. Mimochodom, jeden nový komponent som predával na Bazos.sk za 1 cent (Číňania mi úmyselne poslali nesprávny typ). Zaplatil som najlacnejšie poštovné, poslal som to na druhý koniec republiky a potom som pánkovi napísal, že to sa mi neoplatí ani hľadať moje číslo účtu je to v pohode.

            Inak, po prečítaní mojich príspevkov máš pocit, že som progresívec?

            • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 13:11
              Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

              "Ponúkam to za 0,01€" vs "Keby sa náhodou o to strhla bitka, tak to predám tomu, kto dá viac.". Cize ano, klames, a je smutne ze o tom ani nevies.

              "ako inak by som mal riešiť situáciu, keď viacerí ponúknu 1 cent." das to tomu kto sa ozve prvy. Easy. Na riesenie takehoto komplexneho problemu ale tvoje vysoke IQ ale asi nestaci.

              "aplatil som najlacnejšie poštovné, poslal som to na druhý koniec republiky a potom som pánkovi napísal, že to sa mi neoplatí ani hľadať moje číslo účtu je to v pohode."  - super, ideme si porovnavat kto ma vacsi penis? Zrovna pred tyzdnom som daroval typkovi cez bazos klavesnicu na thinkpad. Druhemu zaujemcovi som vybavil od prveho chybajuce tlacitka na jeho klavesnicu. Vidis akeho mam velkeho?

              "Inak, po prečítaní mojich príspevkov máš pocit, že som progresívec?" Ano si. A znova sa zopakujem, je smutne ze o tom ani nevies.

              git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
              • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 13:28
                Avatar Majo Pytagora   Používateľ

                Spravodlivejšie je to predať niekomu, kto súrne potrebuje displej, ako niekomu, kto to chce pre istotu, keby stratil jednu skrutku. Preto by som pár hodín počkal. Takže preto som nepovedal: 1 cent, kto skôr napíše. To je úplne legitímne napísať "lacno predám". Čo považujem za hlúpe, je ak niekto, koho sa to ani netýka (vzhľadom na to kde býva), má reči o "nemyslení vážne".

                • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 14:23
                  Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

                  bla, bla, bla. Momentalne sa snazis uz len obkecat vlastnu hlupost, aby si nebol az za takeho chuja, ako si sa prezentoval na zaciatku. To uz nepomoze.

                  Pre jedneho je lacno predam 1 cent, pre niekoho je to 10 eur. Pri inzercii veci do 10 eur to ja osobne davam rovno zadarmo, pretoze sa mi kvoli tym par susnom ani neoplati vytahovat penazku a nie to este riesit nejaku zodpovednost za predany tovar. Cize pre mna sa lacno zacina na 10 eurach. pre teba je to 1 cent, OK asi si na tom tak finance zle, ze si na to odkazany. Avsak nIkde si v povodnej sprave nepisal co si predstavujes pod "lacno". Preto bolo najlogickejsim zaverom usudzovat, ze to bude par eur, co aj prvi dvaja reagujuci spravne urobili. Tvoju neschopnost komunikacie a logickeho myslenia nezvaluj na inych, v profesnom zivote sa ti to moze velmi nepekne vypomstit.

                  To ze si niekto chce odlozi tu kopu nepouzitelneho srotu na horsie casy ked sa mu jeho kus srotu pokazi si chces osetrit ako? Zmluvne?

                  Ak nechces aby ludia reagovali na tuposti co sem vygrcias, tak si inzeruj na bazosi. Takych ako ty, co chcu predat este aj pouzity hajzelpapier je tam kopec a plne tam zapadnes.

                  git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
                  • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 14:44
                    Avatar Majo Pytagora   Používateľ

                    Keby to bol papier, tak ho vyhodím. To sa rozloží. Ale ak niekto vyhodí celý notebook kvôli tomu, že nevie zohnať ventilátor, tak zbytočne vyprodukuje odpad. Dosky plošných spojov sú nerozložiteľné a nerecyklovateľné (v súčasnosti).

                    Máš pocit, že ja patrím k tým, ktorí predávajú preto, aby z toho vyťažili peniaze a nie preto, aby pomohli znížiť odpad? Tak daj 10 ľuďom prečítať znenie inzerátu, či budú mať rovnaký názor ako ty.

                    A máš pocit, že potrebujem 1 cent? Myslel som si, že každý pozná ten džentlmenský zvyk zaplatiť aspoň symbolickú sumu. Vďaka tomu zvyku môžem povedať, že som nikdy nič od nikoho nezobral zadarmo.

                    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 15:04
                      Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

                      Keby to bol papier, tak ho vyhodím. To sa rozloží. Ale ak niekto vyhodí celý notebook kvôli tomu, že nevie zohnať ventilátor, tak zbytočne vyprodukuje odpad. Dosky plošných spojov sú nerozložiteľné a nerecyklovateľné (v súčasnosti).

                      A? Co to ma s mojim komentarom?

                      Máš pocit, že ja patrím k tým, ktorí predávajú preto, aby z toho vyťažili peniaze a nie preto, aby pomohli znížiť odpad? 

                      Neviem, nepoznam ta, je mi to jedno. Zo znenia inzeratu to vyzera, ze chces na odpade este co to vytrieskat. Nic neobvykle v tomto state.

                      Tak daj 10 ľuďom prečítať znenie inzerátu, či budú mať rovnaký názor ako ty.

                      Mas tu komentare od piatich ludi a v 80% pripadoch ocividne tvoj nazor nezastavaju. Z jednej reakcie nie je jasne ci ho zastava alebo nie. Este nieco k tomu?

                      A máš pocit, že potrebujem 1 cent?

                      Ano, tato tvoja potreba je viac nez zrejma z tejto diskusie. 

                      Myslel som si, že každý pozná ten džentlmenský zvyk zaplatiť aspoň symbolickú sumu. Vďaka tomu zvyku môžem povedať, že som nikdy nič od nikoho nezobral zadarmo.

                      O ano, tento zvyk, dat nieco ako protisluzbu si ale nepochopil, ako viacero veci co sa okolo teba deju. NIekto ma pozve na pivo za nejaku laskavost, ok on sa moze rozhodnut ci ma pozve, ja sa mozem rozhodnut ci idem. Ty vsak vyzadujes zaplatenie vopred nestanovenej ciastky. Ano, potom co sa na teba zniesla  kritika, tak si vyspecifikoval ze sa jedna o 1 cent. To moze byt pravda, ale nemusi. Z toho ako tu cely cas klames a zavadzas sa skor priklanam k druhej moznosti. Zvyk nie je vynutitelny, to sa potom uz o zvyk totizto nejedna.

                      git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
        • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 12:54
          Avatar Pavel Q4OS KDE  Administrátor

          Nepovyšuj sa nad iných, takto nikoho nepresvedčíš o svojej inteligencii,,,

          • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 13:03
            Avatar Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable  Používateľ

            mňa tým presvedčil o svojej inteligencii, teraz už viem že jeho IQ je 2 miestne číslo ;-)

            Linux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 13:15
      Avatar Majo Pytagora   Používateľ

      Už to radšej nepredám, lebo vidíte, aká je situácia.

      Mením tému: 1. Nech niekto poradí opravovňu, kde by som to mohol darovať. 2. Môžeme sa aj o environmentalistike porozprávať.

    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 06.10.2021 | 21:13
      Avatar gejza ubuntu MATE  Používateľ

      ...tak vyuzi environmentalistiku,a recykluj ten stary srot...

    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 07.10.2021 | 11:33
      Avatar distefano wattOS, Xubuntu minimal,  Používateľ

      Nuz, co. Pytagorasko najprv zataji podstatnu informaciu, potom zahmlieva a mudruje. Chvilu to skusa aj so svojou inteligenciou az ho admini musia prevychovat. Pekny pribeh, ako sa nespravat, mozno mu to este prospeje. Ak nie, nevadi, zatial je to slaboch. Iny mudry clovek z obdobia Pytagora, v inej risi by skromne povedal - mea culpa.

      • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 07.10.2021 | 18:33
        Avatar Majo Pytagora   Používateľ

        Kde zatajujem informáciu, ty dement pojebaný nitriansky?! Keby niekto mal taký notebook, tak by sa zapojil do diskusie.

        Celé toto pojebané fórum je založené na tom, že sa navzájom poznáte osobne a navzájom sa potlapkávate po pleci. A navzájom sa povzbudzujete k urážaniu tých, ktorých nepoznáte.

        • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 07.10.2021 | 18:41
          Avatar Pavel Q4OS KDE  Administrátor

          Vieš ako sa u nás hovorí? Za to že vyzeráš ako *okot nemusíš sa ako *okot aj správať. Už fakt uber, s urážaním iných v živote nič nedosiahneš, alebo dostaneš po papuli,,,

          • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 07.10.2021 | 18:46
            Avatar Majo Pytagora   Používateľ

            Pavel, ty si ma niekedy v živote videl? Ak niekto vyzerá ako kokot, tak je to dlhoročný Samalamov betasamec Poldauf, ktorý má oči pol metra od seba. Nájdi si jeho fotky. Ja som nikoho neurazil tým, že som niečo ponúkol na predaj. Práve NAOPAK, ja som vás považoval za inteligentnejších ako bežná populácia. Ako vidieť, mýlil som sa.

            • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 07.10.2021 | 20:49
              Avatar Pavel Q4OS KDE  Administrátor

              Takto ti to poviem, som cholerik ale nechytil si ma v zlej nálade, preto budem za slušného. Jednoducho si uvedom, že s tým že budeš nadávať iným a oslovovať ich "peknými" menami, nič s tým nedosiahneš ani si nevydobiješ nejaké pomyselné miesto v hierarchii alfa samcov. Jednoducho kus uber, však keď nejde o život, nejde o nič. Takto si len narobíš veľa nepriateľov a raz keď budeš naozaj potrebovať pomôcť, otočia sa ti ostatní chrbtom. Ber to ako radu do života, nemám chuť ťa školiť a ani nič,,,

    • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 08.10.2021 | 07:26
      Avatar distefano wattOS, Xubuntu minimal,  Používateľ

      Pani admini, za vulgarne osobne urazky, resp. aj za komplexne zhovadenie fora ziadam, aby ste toho nevychovanca uz konecne zablokovali, vyviedli a likvidovali jeho vykaly.

      • RE: Používa niekto ešte HP 2510p ? 08.10.2021 | 07:54
        Avatar LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android  Administrátor

        Temu som zamkol, banovat ho zatial nebudem.

        git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!