Model ST1100-TI s výkonom 1100W patrí k high-endovej sérii napájacích zdrojov SilverStone Strider Titanium, pri ktorých nároční užívatelia ocenia vysokú účinnosť s certifikáciou 80 PLUS Titanium. Modely Strider Titanium patrí k najmenším plne modulárnym zdrojom ATX dostupným na trhu. Konštrukcia zdroja je tvorená kvalitnými súčiastkami vrátane japonských kondenzátorov. Pri okolitej teplote do 50° C môže byť zdroj používaný bez prerušenia (24 / 7). Neprehliadnuteľnou súčasťou výbavy SilverStone Strider Titanium je aj ultra tichý 135 mm ventilátor s inteligentným polopasivním chladením, duálny EPS 8 pinov, podpora konektorov PCI-Express 8 / 6 pinov a aktívna PFC korekcia.
Kontakt: https://pc.bazos.sk/inzerat/129965670/predam-1100w-zdroj-silverstone-strider-titanium-st1100-ti.php
...bazOS...
Tu nieje inzercia... ešte keď to darovanie ale ani to tu nema čo robiť... Bazos.sk
Pravidla portalu nezakazuju uverejnovat taketo prispevky do fora.
Este mam nejake veci co som "nasiel pri upratovani suflika" vhodne na darovanie alebo predaj (o cene som ochotny "rokovat"). Samozrejme vsetko su to pouzitelne veci v 100% stave, bez skrabancov.
Nejaky kaskader sa tu snazil predavat vykuchany laptop LOOOL :) - to som nebol ja :)
Predane